Play ponuda
Play ponuda
Kakav luksuz

Nina Badrić odmarala na privatnom otoku najbogatije Srpkinje? Cijena noćenja iznosi čak 50 tisuća eura

Nina Badrić nedavno je otišla na luksuzno putovanje, a sada je navodno otkrivena i točna lokacija njezinog boravka.

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 23.4.2022. u 17:00
Play ponuda

Pjevačica Nina Badrić nedavno je uživala na egzotičnim Maldivima, a fotografije s odmora iz snova svakodnevno je dijelila na društvenim mrežama. Sada je navodno otkrivena i točna lokacija njezinog boravka.  

Naime, prema pisanju srpskog Telegrafa riječ je o privatnom otoku Sandre Meljničenko, na koji nije lako doći i uživati. 

Izvori bliski pjevačici tvrde da je tamo otišla sa svojom bliskom prijateljicom Sandrom Meljničenko, i njezinim suprugom, ruskim oligarhom Andrejem.  

"Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla s njima, jer nije spomenula tko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na otoku ne može svatko ući, a tko želi mora iskeširati pozamašnu svotu novca od 50 tisuća eura za noć", izjavio je anonimni izvor za Telegraf. 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(Foto: Instagram)

Bivša pjevačica Sandra, koja se nakon udaje povukla iz javnog života, otok je dobila upravo od supruga i to za rođendan. Najbogatija Srpkinja, kako je često naživaju, detalje svog privatnog života vješto skriva, a nema čak niti profile na društvenim mrežama.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

{"RELATED": https://www.rtl.hr/tabloid/zvijezde/strane-zvijezde/4208004/tko-je-sandra-meljnicenko-bila-je-popularna-pjevacica-a-nakon-udaje-za-ruskog-oligarha-potpuno-je-nestala-iz-javnosti/}

Podsjetimo, Nina i Sandra izrazito su bliske i povezuje ih dugo prijateljstvo, a pjevačica je bila gošća i Sandrine jathe, koja je među najvećima na svijetu i vrijedna 400 milijuna dolara, a koja joj je nedavno zaplijenjena kao dio posljedica ruske invazije na Ukrajinu

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba