Ostalo

Nina Badrić: 'Pandemija koronavirusa je moj život uzdrmala do temelja'

"Pandemija koronavirusa promijenila mi je sve. Kao i svim drugim ljudima na planeti tako je i moj život uzdrmala do temelja", ističe jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica.

Tabloid.hr
31.12.2020 08:00

Nina Badrić još je jednom javno progovorila o pandemiji koronavirusa i svim nedaćama u kojima se našla ove godine, kao i ostali njezini kolege.

U intervjuu za Dnevni avaz tako je otkrila što je kod nje promijenila pandemija, za što je iskoristila slobodno vrijeme te kako se nosila s negativnim komentarima javnosti.

"Pandemija koronavirusa promijenila mi je sve. Kao i svim drugim ljudima na planeti tako je i moj život uzdrmala do temelja", otkrila je odmah na početku, a zatim se još jednom osvrnula na sve koji misle kako ne bi trebala "kukati".

"Sve sam već rekla na tu temu. Činjenica je da smo jedino mi glazbenici od trećeg mjeseca ostali bez prava na rad. I sigurna sam da ćemo posljednji početi s radom. Mislim da će iduće ljeto donijeti par koncerata." Potom je otkrila kako je ovo vrijeme iskoristila da se posveti - sebi.

"Prvi put u životu imam vrijeme samo za sebe. Do sada sam trčala, bila na sto strana svakog tjedna na drugom kraju svijeta, a sada sam se susrela sama sa sobom i shvatila koliko sam sebi nedostajala. Uživam u svakodnevici i običnom životu. Sredila sam sve stvari koje su bile godinama na čekanju i zapravo poštujem ovo vrijeme mira i tišine."

Na kraju je u novoj godini zaželjela sebi i svima ostalima samo zdravlja. "Za sve drugo pobrinut ćemo se sami", zaključila je.