Ostalo

Nina Morić opet je s Coronom: Ovo su svi detalji o turbulentnom braku, skandalima iz prošlosti i novom...

Za sve je zaslužan sin Carlos Maria zbog kojeg su zakopali ratnu sjekiru i odlučili obnoviti vezu

Kristina Zrilić
17.10.2021 20:30

Bivša manekenka Nina Morić i Fabrizio Corona ponovno su zajedno.Nakon turbulentnog braka, prijetnji, prevara i svađa - na društvenim mrežama osvanule su nove zajedničke fotografije, a najkontroverzniju hrvatsku manekenku i bivšeg supruga pomirio je sin Carlos Maria .

Sve je počelo prvim intervjuem 19-godišnjaka za talijanski časopis Chi koji je otkrio kako sanja da njegovi roditelji opet budu zajedno.

Zbog zdravstvenih razloga jedno je vrijeme s majkom proveo i u Švicarskoj, završio je srednju školu, a planira upisati i studij filozofije! Carlos Maria trenutno dan provodi kod oca dok navečer odlazi u Ninin stan, no sve upućuje na to da bi ovaj trojac uskoro mogao živjeti na istoj adresi.

"Ja sam iz novina naučila puno toga o sebi što nisam znala!", rekla je Nina Morić.

Podsjećamo, manekenka i fotograf u braku su bili šest godina, no i nakon rastave 2007. više su se puta vraćali jedno drugom.Sve je započelo kada je Fabrizio prevario 45-godišnju Ninu s argentinskom seks bombom Belen Rodriguez.

Nazivao ju je narkomankom i lošom majkom, godinama su vodili bitku za skrbništvo nad sinom, a nakon što je završio u zatvoru zbog ucjenjivanja talijanskih zvijezda fotografijama, dječak je jedno vrijeme živio i s Coroninom majkom.

Sve je kuliminiralo kad je Nina popila 20 tableta i pokušala si oduzeti život upravo zbog problematičnog bivšeg supruga. ''Nisam zaklopljena u taj neki mali bigotni život koji te u principu sprječava da gledaš pozitivnije na svijet'', rekla je Nina.

Čini se da Nina sada gleda pozitivno jer je odlučila zakopati ratnu sjekiru i okušati sreću s dvije godine starijim Fabrizijem iako ga je samo mjesec dana ranije javno prozivala kako iskorištava sina.Taj skandal komentirao je i Ninin tetak, zagrebački psihijatar Slavko Sakoman koji je izjavio kako Nina samo traži ljubav i da život oboma ovisi o popularnosti!

Manekenka je, inače, ljubav tražilai s 12 godina mlađim Luigijem Marijem Favoloso m s kojim je prekinula krajem 2019. U exkluzivnoj ispovijesti pred našim kamerama talijanski model i influencer otkrio je da je bila trudna četiri mjeseca, ali je izgubila dijete.

Pročitajte još
Nina Morić vratila se bivšem suprugu? Mnogi strahuju kako ova veza neće imati sretan kraj

"Ona ima puno problema. Sjećam se da se preko telefona svađala s Fabrizijem Coronom nakon čega je počela piti. Našao sam je u kupaonici dok je povraćala. Dan poslije izgubila je našu bebu!", otkrio je Luigi Mario Favoloso.

Luigi dodaje kako je bilo teško živjeti s atraktivnom Zagrepčankom, no problema je imao i s njezinom majkom Vrankom, koja i dalje Fabrizija smatra zetom.

"Njena majka je zatvorenog uma. Nakon što se Nina sudski rastala crkvena rastava joj nije odobrena, ali njena majka ne razumije da Fabrizio Corona već 15 godina nije njen muž. Ona to ne razumije i ne želi vidjeti drugog muškarca pokraj Nine", dodao je Luigi.