Ostalo

Nina Morić vratila se bivšem suprugu? Mnogi strahuju kako ova veza neće imati sretan kraj

Najkontroverznija hrvatska manekenka Nina Morić navodno se pomirila s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom.

Tabloid.hr
09.10.2021 14:00

Prije nekoliko godina, ovaj je par punio novinske stupce nizom skandala, a sada ponovno žive na istoj adresi.

Inače, par je bio u braku od 2001. do 2004. godine, a zajedno imaju 19-godišnjeg sina Carlosa .

Nina Morić i Fabrizio Corona

(FOTO: PROFIMEDIA)

Pjevačica i kontroverzni papparazzo su se i nakon razvoda nekoliko puta mirili i ponovno rastajali, a činilo se da je konačan kraj došao 2009. godine kada je Fabrizio prvo prevario, a zatim i ostavio Ninu zbog argentinske manekenke Belen Rodriguez, s kojom je romansu navodno započeo još 2007. godine.

Fabrizio je često jako ružno komentirao svoju bivšu suprugu, nazivao je lošom majkom, ovisnicom o drogama i slično, a jednako se tako prema njoj odnosila i njegova obitelj. Bila je tu i mučna bitka za skrbništvo nad sinom, a manekenka jedno vrijeme nije mogla do svog sina, osim u strogo kontroliranim uvjetima.

Ipak, kako navodi Story.hr upravo je sin Carlos ponovno spojio bivše supružnike.

Podsjetimo, par se često burno svađao, a navodno je jednom prilikom Fabrizio pokušao ugušiti Ninu kada ga je posjetila u zatvoru. Podsjetimo, Corona je u travnju ove godine pušten iz zatvora zbog zdravstvenih razloga, a ondje je služio petogodišnju kaznu zbog iznuđivanja novca od poznatih osoba.

Isto tako, manekenka je u travnju 2015. godine popila čak 20 tableta za spavanja zbog čega su odmah počele kružiti priče kako si je pokušala oduzeti život upravo zbog Talijana.

Ipak, čini se kako Nina i Fabrizio ne mogu jedno bez drugog, pa tako ova romansa dobiva još jedan nastavak.