Ostalo

Glumici Nini Violić za jubilarni rođendan javila se primalja iz riječkog rodilišta: 'Na mojim rukama ste...

Branka Radišić prije pedeset godina porodila je Ninu Violić. Za pedeseti rođendan joj je to i saopćila, što je glumica podijelila na društvenim mrežama

RTL.hr
16.03.2022 21:00

Naša proslavljena glumica Nina Violić proslavila je jubilarni 50.rođendan, a na Instagramu se pohvalila i veselim slavljem za pola stoljeća života. Za nacionalnuprvakinja HNK godine su samo broj, što svakodnevno pokazuje svojim vedrim duhom, ali i zavidnom linijom. U moru čestitki, za svoj 50.izdvojila je jednu posebnu. Na društvenim je mrežama podijelila posvetu žene koja ju je porodila. Inače, riječ je o Branki Radišić , majci RTL-ovog lica i voditeljice Ane Radišić .

Draga Nina, otkrivši preko Facebooka da je danas vaš rođendan i to jubilarni ne mogu da se ne javim. Od sve srca čestitam s najboljim i najljepšim željama za vašu budućnost! Javljam se jer se i ja osjećam ugodno prateći vas iz 'daljine' budući ste na mojim rukama u riječkom rodilištu ugledala svijet/upoznale smo se jednom prilikom u riječkom kazalištu", poručila joj je Branka. Nina je to brže-bolje podijelila i uz te riječi napisala kako su najljepše ikad.

Nina Violić

Izvor: Instagram

Inače, Nina privatno sreću dijeli sa životnim partnerom, jednako svestranim glumcem, piscem, glazbenikom i redateljem Filipom Šovagovićem.

Violić u posljednje vrijeme često na svom Instagram profilu pratiteljima prikazuje male dijelove njihove ljubavne idile, a prije toga svoju su ljubav od javnosti čuvali dvije godine.

"Bili smo se dogovorili da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i na taj način smo se sačuvali dvije godine, onda me je zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave 'Zagreb 2020' dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu", izjavila je Nina prilikom intervjua. Nedavno je bila gošća i u RTL-ovom showu 'Ma lažeš'.