Play ponuda
Play ponuda
Pjevačica i poduzetnica

Slavljenica! Lana Jurčević nedavno proslavila rođendan, a znate li da je i na sceni punoljetna?

Domaća pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević nedavno je proslavila 37. rođendan i otkrila kako trenutno uživa više nego ikad u životu

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 11.11.2021. u 20:30
Play ponuda

"Sjećam se dana kad sam kao klinka u osnovnoj na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18-og ročkasa. A sad kad ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leti... Ali ja se ne dam. S ovim metodama, mogu samo u rikverc po pitanju anti-agea, nikako u 'starost'", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s maskom na licu.

Inače, Lana se pjevanjem počela baviti još u djetinjstvu, a pravi boom na domaćoj sceni napravila je duetom 'Prava ljubav' s Lukom Nižetićem, pjesmom 'Odlaziš, 'Otkad te nema' i tako redom. Na domaćoj sceni prisutna je, naime, punih 18 godina!

Posljednjih godina posvetila se poslovnoj karijeri i bacila u beauty vode te uspješno radi na vlastitoj liniji kozmetičkih proizvoda.

U komentarima su joj se pridružili brojni čestitari, a jedan od njih poručio joj je da su godine samo broj. "Uvijek dobro stoj i ostaj tako lijepa, sve lijepo ovoga svijeta te čeka", glasila je poruka za Lanu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
cure bez kompleksa

Jesu li pornoglumice sretnije od ostalih žena?

Play ponuda

Više s weba