Play ponuda
Play ponuda
NEBO IZNAD MOSKVE

Nitko ne zna što to sija

Stanovnici Moskve na nebu su snimili neobičnu pojavu za koju mnogi vjeruju da je NLO, a neki i da je Božji znak skorog smaka svijeta.

shimmer fallback
P.P./ 12.10.2009. u 11:57
Play ponuda

Stanovnici Moskve prošlog su tjedna na nebu vidjeli neobičnu pojavu koja je razbudila mašta onih koji vjeruju u priče o Božjim upozorenjima i prisutnosti vanzemaljaca. Scena kao iz holivudskog  blockbustera "Dan nezavisnosti" u kojem vanzemaljci dolaze uništitti Zemlju zaprepastila je Moskovljane koji su mobitelima i kamerama snimali spekatkularnu scenu na nebu.

"Ovo je nešto najljepše i najpektakularnije što sam ikada vidio. To je pravi misterij", kazao je Nick Pope, bivši britanski NLO analitičar za Ministarstvo obrane.

Postoje i oni koji vjeruju da je ovo znak skorog smaka svijeta. No, meteorolozi, koji svojim argumentima uvijek upropaste veselje, tvrde da je riječ o rijetkom optičkom efektu.

"Nad Moskvom je proteklih dana došlo do prodora arktičkog zraka, koji je u kombinaciji sa Suncem stvorio ovaj interesentnu optičku igru. Ako malo pozornije pogledate snimku, moći ćete cidjeti kako se sunčeve zrake probijaju kroz taj oblak", poručili su iz ruske meteorološke službe.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba