Ostalo

Nives Celzijus se prisjetila traume iz djetinjstva i otkrila zbog čega su je vršnjaci maltretirali

Slava pjevačica i spisateljica se na društvenoj mreži prisjetila situacije kad se u školi našla na meti zlostavljača

vijesti.hr
11.10.2016 09:41

Nives Celzijus je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila jedno prilično neugodno iskustvo iz djetinjstva kojeg se i danas sjeća, a zbog kojeg se, kako kaže, osjećala manje vrijednom i zamrzila sport.

Naime, i poznata pjevačica i spisateljica se kao klinka našla na meti zlostavljača i to zbog prilično bizarnog razloga.

"Nevjerojatno kako i dan danas te tenisice umjesto da spajaju djecu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače. Meni su jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo tenisice i vjerojatno je to razlog zašto sam u djetinjstvu toliko zamrzila sport. Moja samohrana majka, za razliku od drugih roditelja iz moje škole, nije imala novca da mi priušti tenisice nekog poznatog brenda i zbog toga sam se na neki način osjećala manje vrijednom", napisala je Nives.


Nakon što ju je mama za jedan rođendan iznenadila novim tenisicama, bila je toliko sretna i sljedećeg dana je u njima ponosna ušetala u školu. Ali, kako kaže, njezino zadovoljstvo nije dugo trajalo.

"Djeca su se zabuljila u moje tenisice i već nakon par minuta imala složenu pjesmicu za njih. Diadora, Diadora made in Hrelić, Hrelić, Hrelić mi još uvijek odzvanja u glavi. Ne znam da li sam bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je moja mama s puno ljubavi štedila te novce kako bi mi priuštila nešto što me dovodilo do suza. Nikad nisam priznala mami kako te tenisice nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i nažalost, nosila sam ih samo u rijetkim prilikama...", ispričala je Nives.

Kako kaže, tad si je dala obećanje da će dati sve od sebe da bude uspješna kad odraste kako bi svojoj djeci mogla priuštiti brendirane tenisice.

"Danas znam da su Diadora jednako super cool tenisice, kao i Nike i Adidas ili pak neke no name tenke ako ih nosi super cool osoba i zato moja djeca ne pate od brendova niti primjećuju neku razliku između skupih i jeftinih stvari... I znate šta vam mogu reći, svi ti koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam jednostavno, sjajna. Dok su se oni ne družili sa mnom i smišljali pakosti ja sam pisala pjesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas, sjajna osoba :)", zaključila je Nives.