Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U ZADNJI ČAS

Nives i Dino Drpić platili izdašni dug državi

Dinamovac i njegova supruga riješili su se duga koji je iznosio gotovo 800 tisuća kuna te tako izbjegli ovrhu.

Image

nives celzijus nives celzijus

D.K./ 31.10.2008. u 11:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Bračni par Drpić uhvatio se u koštac s brojnim problemima zahvaljujući kojima su tjednima top priča u domaćim tabloidima. Nakon što je anonimna osoba na stup u Maksimiru zalijepila dokument koji svjedoči o izdašnom dugu Dine Drpića državi, starleta, pjevačica i spisateljica izvijestila je javnost kako su dugovi - napokon podmireni.

Nives i Dino Drpić tako su preduhitrili poreznu upravu koja je po završetku mjeseca listopada trebala sjesti na njihove bankovne račune. Kako prenose domaći mediji, platili su ukupno 760 tisuća kuna duga te 15 tisuća kuna kamata, i to nakon što su, prema riječima Nives Celzijus, mjesecima "zaboravljali otići u banku".

Ipak, to nije jedini problem koji ovih dana muči "skandaloznu obitelj" - u toku je parnica između Nives i Aneja Sama, njezinog odbjeglog oca koji je tuži za klevetu. Zgrožen je, naime, njezinim tvrdnjama da ju je u djetinjstvu predstavljao kao djevojku, pa od nje traži javnu ispriku koju, prema trenutnom stanju stvari, neće tako skoro dobiti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Velika ljubav

Zašto su prekinuli Iva Buzov i Vedran Ćorluka? Dvije priče kružile su tih dana, a samo jedno je sigurno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba