Ostalo

Nives Ivanišević: 'Mama mi je davno rekla jadan onaj koji tebe oženi'

Nedavno se udala, ljubi jednog od najboljih hrvatskih sportaša svih vremena i uskoro postaje mama. Voditeljica Nives Ivanišević, svoj prvi televizijski intervju odlučila je dati baš RTL 'Exkluzivu'

Marija Pajić
16.04.2018 09:55

Voditeljica Nives Ivanišević, supruga jedinog hrvatskog osvajača Wimbeldona, svoj prvi televizijski intervju odlučila je dati baš RTL Exkluzivu.

Osim što radi punom parom, Nives je postala i zaštitno lice modnog branda ELFS.

Na pitanje po čemu se razlikuje od ostalih ELFS djevojka, Nives je spremno odgovorila.

"Pa mislim da sam pozitivna, ženstvena i elegantna - baš kao i sve Elfs djevojke koje su do sada bile - ove neke male razlike - to su sitnice.

Osim što je sada vas dvoje? Hmmm.", tajanstveno se nasmiješila.

Možda je škrta na riječima kada je u pitanju dolazak prinove, no o svemu ostalom,Nives će rado popričati.

"Jel ti se život s obzirom na ove novonastale okolnosti promijenio? Koje? Neželim to komentirati ...", kaže Nives

Ipak priznaje kako je najviše vesele putovanja.Upravo na putovanjima, zaljubljeni golupčići najčešće provode slobodno vrijeme,Pa su tako i medeni mjesec proveli u dalekoj Australiji.

"Mislim da je taj let jako jako naporan. Samo sam u Melbourne bila. Tako nisam obišla ovo okolo ali klima nikako, Ondje je plus40cijelo vrijeme. Mi imamo najljepšu klimu. Nismonavikli na to", kaže Nives.

A ne biste vjerovali - ova vrijedna djevojka - itekako je naviknuta provoditi vrijeme u kuhinji.

"Ukuhinji sam zađučujuće dobra. Moja mama je davno prije mislila jadan onaj koji tebe oženi - neće tu bit ništa ali sad baš obožavam kuhati. Znači Goran nije gladan? Pored mene jednostavno nitko nije gladan.", objasnila je Nives.

Ne kaže se uzalud da ljubav ide preko želuca.No, jedno je sigurno, proslavljeni tenisač Ivanišević i trudna Nives zaista uživaju u braku..

'Exkluziv' gledajte svake subote i nedjelje u 17:50 na RTL-u, a propuštene emisije pogledajte besplatno na RTL Play.