Ostalo

Nives Ivanišević nakon tragičnog gubitka i teške godine: 'Najbolji osjećaj na svijetu je znati da sam...

Nives je ove godine preminula majka Vesna s kojom je bila jako bliska, a svoju je posljednju objavu na Instagramu posvetila upravo njoj.

Tabloid.hr
08.11.2020 16:00

Voditeljica i supruga tenisača Gorana Ivaniševića Nives imala je posebno tešku godinu.

Podsjetimo, Nives je ove godine preminula majka Vesna s kojom je bila jako bliska, a svoju je posljednju objavu na Instagramu posvetila upravo njoj.

Nives je objavila svoj selfie s plaže, a u opisu je napisala: 'Najbolji osjećaj na svijetu je znati da sam mali dio tebe mama'.


Iako neprestano ističe koliko je sretna i zahvalna zbog supruga i sina, Nives ne skriva koliko ju je pogodio odlazak majke.


'Ima jedna žena.. koja nikad nikom ništa lose nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima,cak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka,nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol,radije bi to preuzela na sebe.A kao mama.. puuuuna kuca smijeha,puna kuca sreće,stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata).
Ona mama za koju možeš reci: -e da je barem to moja mama. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bi se mogla sjećat lijepih stvari. Zato glava gore,kao sto bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim.
Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života.
Hvala.
Hvala sto si bila bas moja mama,sto si bas moj život učinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica,majka,zena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice!
Volim te.' napisala je Nives u srpnju kada se oprostila od majke.