Play ponuda
Play ponuda
NASLIJEDILA KNUTA

Njemačka ima novu ljubimicu: Upoznajte Anori

Njemačka je nakon legendarnog Knuta dobila novu atrakciju. Tri mjeseca stara Anori, njegova sestra, nova je miljenica posjetitelja zološkog vrta. No, za razliku od brata, mama je uvijek drži na oku.

RTL/ 31.3.2012. u 19:09
Play ponuda

Pozira kao prava zvijezda, ali ništa bez mame koja je prati u stopu.

"Od sada su vrata jazbine otvorena pa je mama Vilma sada pravi šef. Za razliku od Knuta kojeg je odgojio čovjek, Anori je u njezinim šapama. Mi ne odlučujemo baš ni o čemu. Ona pokaže kada je vrijeme za igru vani", govori djelatnik zološkog vrta AndreStadler.

Na radost posjetitelja, i ona se voli izvaliti na suncu pa je razigrana obitelj odmah postala nova atrakcija. Dok su svi uživali u vratolomijama male Anori, ravnatelj UlrichSchuerer je ipak upozorio na opstanak vrste.

"Nadam se da će posjetitelji zapamtiti da su polarni medvjedi ugrožena vrsta. Ako se nastavi globalno zatopljenje njihovo će stanište biti uništeno."

Anori je polusestra tragično preminulog, svjetski poznatog medvjedića Knuta. Imaju istog oca, a Anori je, kada je mama u pitanju, ipak bolje prošla. Iako radoznala i još uvijek nesigurna na nogama, zna da svaki korak budno pazi oko mame Vilme.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba