Play ponuda
Play ponuda
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Njemačka pjevačica namjerno širila HIV

Nadja Benaissa je najmanje jednoga muškarca namjerno zarazila smrtonosnim virusom, a postoji mogućnost da ih je zaraženo još.

Image

Benaissa, No Angles Nadja Benaissa

M.K.S./HINA/ 12.2.2010. u 13:59
Play ponuda

DARMSTADT - Članica poznate popularne njemačke ženske pop skupine optužena je da je zarazila jednog muškarca virusom AIDS-a spolnim odnosom bez zaštite.

Nadja Benaissa, 27-godišnja pjevačica u skupini No Angels, službeno je optužena za nanošenje teške tjelesne ozljede, rekao je tužitelj u gradu Darmstadtu.

Benaissa je navodno imala spolni odnos bez zaštite s nekoliko partnera od 2004. do 2006. iako je znala da je zaražena HIV-om, virusom koji uzrokuje AIDS.

Moguće je da je jedan od muškaraca sada HIV-pozitivan upravo zbog odnosa s pjevačicom. Bennaisa je optužena i za četiri pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

No Angels su najuspješnija njemačka ženska skupina. Skupina je osnovana je 2000. a u prve tri godine prodala je pet milijuna primjeraka svog albuma.

Benaissa je uhićena u travnju 2009. neposredno pred solo nastup u jednom frankfurtskom disco klubu i provela je deset dana u pritvoru jer je istražni sudac procijenio da postoji opasnost da ponovi djelo.

Ako se proglasi krivom Benaissa bi mogla biti osuđena na šest mjeseci do deset godina u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pjevačica ima jednu kćer rođenu 1999.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREDIVNA RIJEČANKA

Tko je Adriana Ćaleta-Car? Pravnica i manekenka koju prozivaju da je odgovorna za Dujine odluke o transferima

Play ponuda

Više s weba