Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Prvi put u povijesti

Njemu će zahtjev za razvodom biti uručen putem Facebooka!

Dvadesetšestogodišnja Baidoo udala se za Victora Senu Blood-Dzrakua još 2009. na tradicionalnoj građanskoj ceremoniji, no mladoženja je nakon toga odbio pojaviti se na tradicionalnom vjenčanju u Gani

Image

Victor Sena Blood-Dzraku

J.G./Hina/ 8.4.2015. u 9:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sudac Vrhovnog suda na Manhattanu prošli je tjedan Ellanori Baidoo odobrio podnošenje zahtjeva za razvodom braka putem privatne poruke na Facebooku.

Dvadesetšestogodišnja Baidoo udala se za Victora Senu Blood-Dzrakua još 2009. na tradicionalnoj građanskoj ceremoniji, no mladoženja je nakon toga odbio pojaviti se na tradicionalnom vjenčanju u Gani, piše New York Daily News.

Nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života Blood-Dzraku je odselio i ona od tada sa svojim suprugom komunicira isključivo putem Facebooka i mobitelom zbog čega je na ročište pozvan upravo putem ove društvene mreže.

List piše da je u rijetkim telefonskim kontaktima telefonom Baidoo doznala kako njezin suprug nema fiksnu adresu ni zaposlenje te joj je odbio kazati kamo mu se mogu dostaviti papiri za razvod. S obzirom na to da Ellanori nije pomoglo ni angažiranje privatnog detektiva, sud je odlučio odobriti jedini način koji bi joj mogao omogućiti okončanje braka.

"Papiri za razvod" Blood Dzraku će se slati jednom tjedno, tri tjedna uzastopno dok ne potvrdi da je dokumente primio.

Prvi poziv putem Facebooka upućen mu je prošli tjedan, no na njega još nije odgovorio.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMEPLOV

ZLATNO DOBA MANEKENKI I STARLETA! Ovako su se prije 16 godina zabavljale domaće zvijezde na izboru za Kraljicu Zagreba

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba