Ostalo

Njemu se divi cijeli svijet: on je ostao doma s kćeri, šije joj haljine i ludo se zabavlja

Lili je zaljubljena u bajke i želi izgledati poput Disneyjevih princeza. Njezina želja, tati je zapovijed pa se bacio na posao i svojoj mezimici sašio predivne haljine, baš poput onih iz Disneyjevih crtića

Dalila Turk
06.10.2016 18:25

Nephiju Garciji divi se cijeli svijet, no on je ipak najveći heroj svojoj kćeri. Ona ima najljepše Disneyjeve kostime, a šije joj ih tata.

Sve je započelo kada je djevojčica poželjela otići u Disneyland u jednoj od kreacija iz omiljenih joj bajki. Umjesto u shopping, tatica je krenuo šivati. I lavina se zakotrljala. Njegovi kostimi su toliko autentični da mu pristižu narudžbe iz cijeloga svijeta.

"Nije često da otac može biti kući s djecom, raditi od kuće, kostimirati se s djecom i izaći vani kostimiran", kazao je Nephi Garcia.

Spretni Nephi, iako u narudžbama do grla, što za one male, što za one nešto veće, ipak nađe vremena sa svojom obitelji prošetati bajkovite kombinacije. Od rane mladosti je volio šivati uz baku, ali nije ni sanjao da će jedna haljina napraviti ovakvu viralnu pošast.

"Pronašao sam ljubav i strast u ovom poslu i samo želim nastaviti s time", dodaje supertata.

Ipak, najdraža kreacija njegovoj djevojčici je ona iz bajke Ljepotica i Zvijer. Supertata uspio potpuno replicirati trenutak pretvaranja obične haljine u onu za bal.

Supertata je pokazao kako svojim talentom usrećiti kćer i usput dobro zaraditi.