Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
rat koji i dalje traje

Njih dvije su najpoznatije starlete na Balkanu, a ne podnose se već godinama: 'Iznajmljivali su je za 300 eura'

Već godinama ne razgovaraju, a sve je krenulo još 2014. kada je Soraja sprskim medijima ispričala da je Stanija oralno zadovoljavala njezinog prijatelja Matiju Jelinovića u wc-u jednog kluba

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 27.8.2020. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njih dvije nazivaju najpoznatijim starletama Balkana. Obje vode veoma luksuzan život, ljudi se pitaju odakle im novac, a njih se dvije međusobno organski ne podnose. 

Riječ je, naravno, o Soraji Vučelić i Staniji Dobrojević. Već godinama ne razgovaraju, a sve je krenulo još 2014. kada je Soraja sprskim medijima ispričala da je Stanija oralno zadovoljavala njezinog prijatelja Matiju Jelinovića u wc-u jednog kluba. Tada ju je Stanija prvi put odlučila tužiti, iako je Soraja tvrdila da protiv nje ima dokaze. 

>>Stanija: 'Ja imam posao i radni staž, a tko je Soraja i otkud njoj novac za krpice i stan?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Zahtijevat ću da suđenje bude javno kako bi svi čuli ono što imam za reći. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svjedok. Čuvam sve njegove poruke u mobitelu, a kojima se dokazuje da je istina sve što sam izjavila", rekla je Soraja za sprske medije 2014.

No, dvije godine nakon, ova se tužba završila u Stanijinu korist, a onda je ona tužila Soraju zbog povrede časti i ugleda

Upravo se čita

Image
BURNA CEREMONIJA

Saša i Dario pred ekspertima, Dario jedva dočekao: 'Spektakl kreće! Ispecite kokice!

>>Soraja sve umjetnija: Ponosno pokazuje svoje pretjerane plastične operacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tada je Soraji poslala otvoreno pismo u kojem ju je, između ostalog, i optužila da koristi njezino ime kako bi dobila medijsku pažnju. 

“Iskreno da vam kažem, pomalo sam razočarana u sud i počinjem sumnjati u pravdu u našoj zemlji. Nekako su mi tužba i sud bile nada da mogu obraniti svoje ugled i čast, međutim sada vidim koliko je sve to kao borba sa vjetrenjačama.

Vjerujte mi da sam čak razmisljala da povučem tužbu jer me je sramota koga i s kim se tužim. Tko je uopće Soraja Vučelić i čime se ona bavi? Gdje je to ona radila, ima li i jedan dan radnog staža? Odakle njoj za život, auto, krpice, stanarinu za stan u Beogradu? To vam sve govori o njoj, čime se bavi i kako dolazi do novca. Za razliku od nje, ja imam posao, zaradu, ide mi radni staž u Americi, imam privatni biznis, a i najangažiranija sam djevojka u Srbiji. A vi mi recite odakle njoj?

Imam svoje dostojanstvo, ali sam i veliki čovjek, jedno privatno 'oprosti' moglo je okončati ovu čitavu aferu i cirkus, međutim kad dotična i dalje tvrdi kako čvrsto stoji iza svojih riječi, a zna i sama da sve laže, to najviše govori o njoj. Jer i ja sam davno mogla izjaviti da mi je isti taj Matija tu noć na otvaranju restorana vraćajući se iz toaleta rekao da ga je upravo oralno zadovoljavala Soraja Vučelić i da je vodi u hotel nakon čega su zaista zajedno otišli pred zoru (i vi ste mi svjedoci za to!)…ili da izjavim kako me zovu poznanici i prijatelji i kažu da provjereno znaju likove koji su je iznajmljivali za 300 do 500 eura pa mi nikada nije palo na pamet da izjavim tako nešto za novine, jer to nije moj stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I sada sam sigurna da je dotična sve ovo izazvala samo iz jednog jedinog razloga, a to je da dobije medijsku pažnju preko mog imena što govori i činjenica da je ona ta koja je pozvala sve medije na suđenje. Uskoro se vraćam u Ameriku, a njoj ostavljam da se dalje kreće po sudovima ne bi li dokazala svoje laži da li je Stanija Dobrojević ili nije nekoga oralno zadovoljavala po toaletima. Ja zaista nemam vremena za takve gluposti”, napisala je tada Stanija.

Iako na sudu već nekoliko godina nisu bile, svima je jasno kao dan da ove dvije neće vjerojatno progovoriti ni riječi osim ako se ne bude radilo o prljavim optužbama. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Što kuhaju poznati za Božić? Marijana Mikulić otkrila recept za najukusniju francusku salatu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba