Ostalo

Severinin PR tim oglasio se nakon članka da je Severina tražila pomoć države za isplatu plaća

Severinin PR tim na čelu s Davorom Grginom reagirao je na dašanji članak o tome kako je Severina od države zatražila isplatu minimalca.

Tabloid.hr
23.04.2020 16:30

U ponedjeljak bi se trebala objaviti lista tvrtki koje su tražile isplatu minimalca.

Kako neslužbeno doznaje Večernji list , na popisu je i Severina koja se navodi kao "samostalna profesija".

U spomenutom članku stajalo je kako je Severina od države tražila pomoć za isplatu plaće, jer joj je prihod pao za više od 20 posto te je zadovoljila državnu potporu. Na članak je sada reagirao i Severinin PR tim na čelu s Davorom Grginom .

"Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv.

Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost."