Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
počela sezona

Njima nije hladno, kupaju se svaki dan

Ne znamo možemo li reći da su otvorili sezonu kupanja, jer ona u Dubrovniku nikad nije niti bila zatvorena. Bez obzira na vrijeme, ista ekipa svaki dan u podne hrabro skoči u more!

RTL/ 28.2.2013. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za sinkronizaciju i ne bi dobili najviše ocjene. Ali da su ovi kršni momci pravi frajeri, to će svatko iskren priznati. Zimski dubrovački galebi su samouvjereni i samosvjesni. Znaju da je Porporela njihov teritorij i njime suvereno vladaju.

Stisnuli su momci zube, ali njima čak ni ne cvokoću previše. Termometar pokazuje da je temperatura savršena za kupanac.

"Kad sam se ja počeo kupat davne '98. more je bilo 10, 11. Znači da je stvarno ovo globalno zagrijavanje učinilo svoje. More je toplije, manje se hladi kod nas na jugu nego na sjeveru. I nama je dobro. Imamo termoterapije", kaže NikšaRudela.

Ali dobrobiti ne staju ovdje. Iskusniji kupači zaklinju se da zimsko kupanje odlično utječe i na seksualni život, a na dame se nije moralo dugo čekati. Zauzele su strateške pozicije s dobrim pogledom na muško šepurenje.

Kupači su uspjeli privući i muškarce koji im zakopčani do grla mudro sugeriraju kako je najbolje odmah uskočiti u more i gotovo.

Odličan razlog da veterani kupanja na Porporeli, s kojima smo se već u više navrata družili, prizivaju i nove članove na čeličenje i dobru zabavu. Jedini uvjet je da imaju dobro srce. Ako im neki drugi dio tijela i preskače, more sve liječi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
62. Festival zabavne glazbe Split

Danijela u bijelom, Lille nikad nije pokazala manje, zapjevao i Grdović: Cijela estrada na Splitskom festivalu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba