Ostalo

Noć ispunjena smijehom: lažna Kolinda Grabar-Kitarović proslavila godinu dana svog mandata

Godina dana je prošla otkad je komičarka Marijana Perinić udahnula život u lik PreCjednice. Njezin alter ego nasmijavao nas je i sinoć na proslavi prvog rođendana

Marija Pajić
11.02.2016 18:15

Bila je to još jedna noć ispunjena smijehom na račun prve hrvatske predsjednice.

Pročitajte još
Stand up komičarka o svom uspjehu karijere - 'Kolinda' showu

Poznata komičarka Marijana Perinić slavila je godinu dana svog alter ega - preCjednice. I to baš u periodu u kojem Kolinda Grabar-Kitarović suvereno vlada hrvatskim naslovnicama. Što zbog smjene šefa SOA-e, a što zbog prijatelja Maminja.

"Pa gospodin Mamić je draga osoba i moram kazati da mu se treba pomoći. Evo ja kao jedna uspješna studentica sam se ponudila dati mu xicu", rekla nam je preCjednica.

Sličnost između Marijane i poznate stanarke predsjedničkih dvora na trenutke je usitinu frapantna. Stoga i ne čudi što ovaj komičarski show uspješno živi i djeluje već punih godinu dana.

"Nisam toočekivala, toje i dalje jedna velika zafrkancija i satira", kažeMarijana.

A kako i priliči jednoj dami, ona te večeri nije bila sama. PreCjednica je na svoj stand up show došla u društvu prijatelja Karamarka .

U trenucima u kojima ne znamo bismo li se radije smijali ili plakali, jedno je sigurno - materijala za pravu političku satiru itekako ima. A stariji i mudriji kažu - smijeh je najbolji lijek. Stoga, liječimo se!