Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
koju haljinu biste radije nosile?

'Nosi mi se bijela boja' - Mada i Borna u izdanjima koje bi mogle nositi i na vjenčanje!

Mada Peršić i Borna Kotromanić stigle su na zabavu poznatog zagrebačkog liječnika u ultimativnoj boji ljeta

Image
Foto: Tomislav Miletić/PIXSEL
B.M./ 7.6.2022. u 11:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glamurozna zabava koju je za svoje suradnike i prijatelje organizirao doktor Nikola Milojević u Esplanadi je okupila brojna poznata imena domaćeg javnog života. Zabava se vratila u grad, a Milojevićeva zabava bila je tek najava svečanosti, okupljanja i ugodnih druženja koja slijede. A za takva druženja uvijek je spremna Borna Kotromanić. Bijela haljina, koja pomalo podsjeća na vjenčanicu, savršeno je pristajala ovoj zgodnoj crnki koja je na zabavu stigla u društvu prijatelja.

Ne nosi se samo Borni bijela boja! U svečanoj haljini boje šampanjca zablistala je i glumica Mada Peršić. I njezina bi haljina mogla proći pod ležernu ljetnu vjenčanicu, posebno stoga što se na zabavi pojavila u društvu dečka Emila Kirbiša. O njihovoj ljubavi pričala je nedavno u velikom intervjuu za RTL.hr.

Image
SJAJ I BLJEŠTAVILO

Na gala zabavi omiljenog liječnika nikad više domaćih celebova: Pogledajte kako blistaju u poznatom hotelu

Fotogalerija
Image
SJAJ I BLJEŠTAVILO

Na gala zabavi omiljenog liječnika nikad više domaćih celebova: Pogledajte kako blistaju u poznatom hotelu

Fotogalerija

Otkrila nam je Mada tom prilikom da je njihova ljubavna priča zaista prava igra sudbine. "S Emilom sam se upoznala potpuno slučajno, a opet, ja jako vjerujem u svemir i kvantnu fiziku i mislim da ništa nije slučajno. Upoznali smo se kada smo moja draga prijateljica i casting direktorica Lidija Janjić i ja bile na jednom druženju/sastanku. Već je tekao drugi tjedan od početka moje opsesije talijanskom glazbom, koju ja od milja zovem 'sanremo muzika'. Opsjednutost je počela nakon premijere mog dragog kolege i prijatelja Hrvoja Korbara. Korby nam je na druženju nakon premijere puštao talijansku glazbu i podsjetio me na to koliko je genijalna. Nakon šest sati druženja mene i Lidije, odlučila sam otići u podrum lokala gdje je obično živa glazba. Žive muzike u podrumu više nije bilo, ali čim sam vidjela stage, počela sam kroz šalu ispitivati ljude koje smo zatekle bismo li Lidija i ja mogle tu pjevati 'sanremo muziku'. Lidija se tijekom druženja i sama već bila zainteresirala za istu. Jedan gospodin odgovorio mi je da će me upoznati s čovjekom koji ima bend 'Sanremo'. Taj čovjek je bio i jest Emil. A što je jednako dobro - novi singl im se zove 'Muzika'", ispričala nam je Mada njihovu neobičnu priču.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VELIKI POTHVAT

Školarka sama oplovila svijet

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba