Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GLAZBENA SENZACIJA

Nova djevojka Mije Matića otkrila nam sve o suradnji s DJ Khaledom, ali i ljubavi sa 'Gospodinom Savršenim': 'Kraj njega mogu biti svoja'

U intervjuu za RTL.hr mlada glazbena senzacija iz Sarajeva otkriva kako je ostvarila suradnju s poznatim glazbenikom DJ Khaledom, što ju trenutačno inspirira te čime ju je osvojio 'Gospodin Savršeni', odnosno Mijo Matić

Image
Foto: Privatna arhiva
A.S./ 4.1.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poznata regionalna flautistica Ariana Piknjač u fokus javnosti je došla zbog priznanja Mije Matića koji je otkrio kako je upravo ona njegova nova djevojka. Glazbenica iz Sarajeva, koja je 14 godina živjela u Sydneyju u Australiji, u razgovoru za RTL otkrila je detalje iz svoje glazbene karijere, a govorila je i o novostima na ljubavnom planu, o vezi s "Gospodinom Savršenim". 

"Mijo me osvojio razigranom dušom, otvorenim umom, humorom, poštovanjem, dubinom razmišljanja, ekspandiranom sviješću, lakoćom duha i toplinom srca", rekla je Ariana te dodala kako su se upoznali na društvenim mrežama. Nakon perioda intenzivnog dopisivanja, Mijo ju je odlučio posjetiti u njezinom gradu.

"Prvi dan druženja uživo, imala sam osjećaj da se poznajemo godinama jer je sve bilo tako prirodno. Osjećala sam da potpuno mogu biti svoja i da sam duboko prihvaćena za ono što jesam", rekla je Ariana. Nije ga znala otprije, no kako bi ga što bolje upoznala, odlučila je pogledati nekoliko epizoda RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni". Kaže kako joj je sve to simpatično i humoristično. Mijo nam je u intervjuu rekao kako je njegova želja da Ariana što prije dođe u Zagreb, zasvira za Zagrebačku filharmoniju, s čime se ona složila jer ju smatra respektabilnom. A respektabilna je i njezina karijera, ne samo da je glazbeno obrazovana, već je i popularna na društvenim mrežama zbog obrade raznih pjesama na flauti i klaviru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Moja glazbena priča je počela kada sam imala samo tri godine i devet mjeseci. Tada sam počela svirati klavir. Prva profesorica mi je bila Ruskinja koja je bila veoma stroga, a istovremeno mi je prenijela ljubav prema klaviru. Polagala sam ispite na glazbenom konzervatoriju u Sydneyu iz klavira s visokim ocjenama. Bila sam uvjerena da ću se profesionalno baviti klavirom do kraja života. Međutim, dolaskom u Sarajevo, upisala sam Srednju glazbenu školu u Sarajevu gdje se usmjerenje promijenilo.  Zaljubila sam se u prekrasan zvuk flaute i profesorica koja mi je predavala mi je prenijela ljubav prema tom instrumentu toliko da sam se odmah odlučila upisati još jedan smjer u srednjoj školi, dakle, "solista flaute", rekla je Ariana.

Upravo se čita

Image
za premijera sve

Dan nakon incidenta s 'milijuntom putnicom' iz Zračne luke Zadar muk. Turističke zajednice zanimljivog gledišta

Image
Foto: Ariana Piknjač/Instagram
Image
Ariana Piknjač/Instagram

Foto: Instagram 

Obrazovanje je nastavila na Glazbenoj akademiji u Sarajevu gdje je magistrirala Flautu i diplomirala na Odsjeku za Muzičku teoriju i pedagogiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Ta velika ljubav i strast prema glazbi zajedno s ulaganjem mnogo truda i odricanja je rezultiralo tako što sam dobitnica dvije zlatne značke Sveučilišta u Sarajevu, kao i dobitnica dvije godine zaredom, nagrade za najboljeg studenta Muzičke akademije u Sarajevu - Sveučilišta u Sarajevu”, otkrila nam je Ariana. U posljednje vrijeme ispunjava ju i podučavanje jer u glazbenoj školi “Mali Mozart” predaje flautu i klavir.

Image
Foto: Privatna arhiva
Image
Privatna arhiva

Izvor: Privatna arhiva 

“Na društvenim mrežama sam spontano počela dijeliti svoju ljubav i strast prema glazbi kroz obrade poznatih glazbenih djelana flauti. Kada sam vidjela da se to ljudima sviđa te da ih inspirira, nastavila sam to dijeliti. Iako sam obrazovana glazbenica klasične glazbe, smatram da najbolje mogu približiti flautu kroz popularnu glazbu, zajedno sa svojom sestrom Ellom”, rekla je Ariana, koja je ponosna na to što je brojne mlade inspirirala da se krenu glazbeno obrazovati. Vidljivost na društvenim mrežama donijela joj je i nove poslove te suradnje, u prvom redu s DJ Khaledom i Walt Disney/FOX Studiosom.

Tko je misteriozna ljubav Mije Matića? Poznata flauistica živjela je u Australiji, a ima vojsku obožavatelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Suradnja s DJ Khaledom ostvarila se tako što mi se na Instagrama javila njegova menedžerica te me pitala bi li obradila novu pjesmu u produkciji DJ Khaleda nakon kojeg bi me on objavio na svojem Instagramu gdje ima više od 22 milijuna pratitelja. Naravno, pristala sam i odaziv iz SAD-a i regije je bio masivan. Još veći ‘šok’ i uspjeh za mene je bio kada su me kontaktirali iz FOX Studiosa. Javio mi se direktor iz odjela za muzička prava FOX-a gdje mi je napisao da su producenti kultnog crtića “The Simpsons” vidjeli moj viralni video (2.8 milijuna pregleda) na YouTubeu gdje smo sestra i ja izvele obradu poznate teme crtića. Oni su otkupili izvođačka prava naše obrade i izvela se tijekom odjavne špice jedne od epizoda”, otkrila je.

Mijo Matić za RTL.hr o novoj curi: 'To mi je prva veza nakon četiri godine. Humor nam je super, kao i ljubavni jezik'

Ispušni ventil od posla joj je odlazak u teretanu, gdje je redovita već četiri godine. Kaže kako joj to rješava stres i napuni je pozitivnom energijom. A sigurni smo kako u tom djelu ulogu igra i zaljubljenost! 

A.S./ 4.1.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba