Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
budućnost je stigla

Nova generacija hrvatskih WAG-sica! Dina Dragija je jako ambiciozna, a ne zaostaju ni Kaja, Paola, Klara...

Otkrivamo tko su poduzetne djevojke koje predvode novu generaciju hrvatskih WAG-sica

Nikolina Zečić/ 26.3.2022. u 20:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko kaže da nogometaši vole samo manekenke? U idućoj priči donosimo popis poduzetnih djevojaka koje su osvojile srca naših Vatrenih. Tko je stažirao u europskom parlamentu, a tko trguje umjetninama u digitalnom svijetu?

Njihovi partneri vladaju nogometnim terenom, a one društvenim mrežama i akademskim zajednicama. Djevojke naših reprezentativaca prave su ljepotice, ali nova generacija više nisu samo lijepa lica, one itekako rade na karijeri i imidžu. 

"Sportaši su se nekako više i profesionalirali. Oni od sebe više ne rade celebrityje. Više ih ne možemo vidjeti na otvorenju restorana, klubova i na sličnim red carpet izdanjima pa se tako situacija dogodila i s pratnjama koje zapravo imaju svoje karijere, neku nišu kojom se žele baviti i po kojoj su prepoznatljive", rekla je Romana Dugandžija.

A najprepoznatljivija dama s našeg popisa je 33-godišnja Iva Šarić - nekoć manekenka, a danas novinarka koja je prošle godine dobila trećeg sina Adrijana s Brunom Petkovićem, a 6-godišnjeg Leona i 9-godišnjeg Carlosa ima s bivšim reprezentativcem Jerkom Lekom.

"Iva Šarić je zapravo izgradila jako lijepu novinarsku karijeru i uredničku karijeru na televiziji i ona je zapravo sve ono što stereotip o ženama/suprugama/pratiljama nogometaša pobija, zaista je uložila u karijeru, obrazovanje i izgradila je svoj put", dodala je Romana.

A ona koja je svoj put itekako izgradila je perspektivna 25-godišnja Dina Dragija,  djevojka Tina Jedvaja. Svestrana Dina studirala je međunarodne odnose i prevenciju kriminala, osmislila stalak koji služi za prikupljanje i recikliranje žvakaćih guma te u životopis već upisala brojna postignuća.

"Ušla je u nešto, što je zapravo jedna globalno, nova niša, izrazito popularna - NFT umjetnost. Nedavno je najavila čak da će imati s prijateljicom i poslovnom partnericom i jednu izložbu u Zagrebu tako da svi to čekamo u fizičkom obliku. S obzirom na to čime se ona bavi, mislim da je njoj karijera zaista zagarantirana i da ćemo puno toga čuti o Dini Dragiji", smatra Dugandžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Baš kao i o odabranici Lovre Majera, 27-godišnjoj manekenki Pauli Puškaš koja se uspješno probija u korporacijski svijet!

"Jedna od onih koja u pauzama u backstageu između modnih revija zapravo provodila vrijeme uz knjigu. Ona je uspješna studentica. Završila je ekonomski fakultet i želi se razvijati u tom korporativnom svijetu i imala je nekoliko pokušaja zaposlenja u financijama u korporativnom svijetu. Morala je odbijati i neke modne angažmane jer joj je studij bio na prvom mjestu", pojasnila je Romana Dugandžija.

Image
ipak nisu uspjeli

Nesuđene domaće WAGsice: Naši nogometaši su ljubili ove djevojke prije nego što su se skrasili

Image
ipak nisu uspjeli

Nesuđene domaće WAGsice: Naši nogometaši su ljubili ove djevojke prije nego što su se skrasili

Isto kao i Klari Pinjuh, tajanstvenoj djevojci Ante Rebića. Ova Hercegovka često navrati i u Milano gdje Ante igra, a ondje se najčešće druži s njegovim kolegom Radom Krunićem i djevojkom Ivanom

"Klara Pinjuh je studentica FPZG-a u Zagrebu i ono što znamo da je jako dobra i uspješna studentica, aktivna u sveučilišnoj zajednici. Dobila je rektorovu nagradu, stažirala u EU parlamentu i najzanimljivije je upravo to što je toliko samozatajna", misli Romana Dugandžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Sve je teže na farmama! Hrvoje izbacio Suzanu, a ona poručila: 'Imam žuljeve, no očito se to ne cijeni!'

Htjela ili ne, samozatajna više nije 26-godišnja Kaja Vidmar, koja je do nedavno također bila nepoznanica za medije, dok Exkluziv nije otkrio kako očekuje dijete sa Zadraninom Šimom Vrsaljkom

"Ona je uspješna manekenka, ima uspješne angažmane u inozemstvu. Vidjeli smo da je ona završila tekstilni tečaj, osnovala je brend, proizvodi odnosno dizajnira modni asesoar nakit od kože i kožne torbice. Sad hoće li će se taj brend razviti u nešto šire to je na nama da vidimo", pojasnila je Romana Dugandžija. 

Nova generacija WAGsica se ne šali. Biti samo missica i model više nije in, a očito nije ni dovoljno. Najbolji primjer je Victoria Beckham - koja nije samo supruga Davida Beckhama već žena koja je izgradila poslovno carstvo. A to želimo i našim curama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI PROJEKT

VIDEO Mate Rimac u filmskoj ulozi: Ovako izgleda kad snima akcijski film sa svojim Livanjcima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba