Play ponuda
Play ponuda
Prokletstvo se nastavlja

Nova tragedija kod Onassisa

Athina Onassis poznatija je kao "bogatašica tužnih očiju". Njeno prezime kroz povijest prate tragedije, a sada je zadesila i nju. Bivša ljubavnica njenog supruga ubila se jer njena djeca žive s Athinom.

Image

Athina Onassis Athina Onassis

E.M./ 5.4.2011. u 10:58
Play ponuda

U ogromnoj vili koja se skriva u Belgiji, najbogatija mlada žena na svijetu, Athina Onassis sanja samo o smirenom obiteljskom životu. Ona je bogata nasljednica svog djeda, grčkog brodovlasnika Aristotlea Onassisa. Udana je za Brazilca Alvara Alfonsa de Miranda Neto, od milja zvanog Dodo.

Svjetski mediji nazivaju je "bogatašicom tužnih očiju". Udajom za svog supruga, postala je i maćehom dvoje djece.

Za vrijeme odrastanja slušala je nevjerojatne priče i o tragičnim događajima koji prate njeno prezime. Prema svemu sudeći, skromna Athina upravo je nova žrtva "prokletstva obitelji Onassis".

Bivša ljubavnica njenog supruga, Cibele Dorsa ubila se skočivši iz svog luksuznog stana na sedmom katu.

36-godišnja glumica i playboyev model za sobom je ostavila poruku. Ubila se jer nije mogla podnijeti život bez svoje djece koja su živjela kod Athine.

"Čini se da ponovo djeluje prokletstvo Onassisa. Sirota žena bez obzira na svoj izgled nije mogla parirati Athini. Njen novac stvorio je samo probleme. Siguran sam da će ta djeca odrasti u divnom okruženju, ali pitanje je može li išta nadomjestiti gubitak majke koja ih je toliko voljela", rekao je bivši pomoćnik Athininog djeda.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba