Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
blesavi izum

Novčanik koji bježi od vas i sprječava vas u trošenju previše novca!

Ovaj novčanik je napravljen u Japanu, ima male kotačiće sa strane i povezan je s aplikacijom “Zaim”, koja je kompatibilna s iPhoneom, iPadom i uređajima koji koriste operativni sistem Android.

Image
Foto: Youtube
RTL/ 24.10.2013. u 9:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Living Wallet izgleda poput običnog novčanika, ali je potpuno poseban i drugačiji jer je u stanju spriječiti svog vlasnika u trošenju previše novca.

Naime, ovaj novčanik napravljen u Japanu, ima male kotačiće sa strane i povezan je s aplikacijom “Zaim”, koja je kompatibilna s iPhoneom, iPadom i uređajima koji koriste operativni sistem Android.

Novčanik ima dva različita moda, jedan za štednju i drugi za potrošnju. U prvom modu novčanik izvodi trikove kako bi vam pomogao uštedjeti novac te vam bježi pomoću svojih malih kotača. Pored toga, ukoliko ga uhvatite, on glasno “viče”: “Ne, ne diraj me! Upomoć!”.

Ako vam ni ova mjera ne pomogne i ne zaustavi vas, on mobilnom mrežom preko aplikacije poziva ili šalje mail vašoj majci ili osobi koju navedete kao prikladni kontakt u ovakvim situacijama.

S druge strane, kada je novčanik namješten na mod za potrošnju, iz njega se čuje Beethovenova glazba, kao i reditiranje naziva popularnih proizvoda na Amazonu.

Za sada nije poznato hoće li će se novčanik naći u prodaji i po kojoj cijeni.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakav životopis!

Od Richarda Gerea do Marina Miletića! Glumica Kristina Krepela skriva privatni život, no evo što ipak znamo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba