Play ponuda
Play ponuda
divan par

Nove fotografije s tajne svadbe Tare Thaller! Jedan klišej do kraja su poštivali

Glumica Tara Thaller i kolega joj Faris Pinjo vjenčali su se u Zagrebu. Iako su uspjeli očuvati tu slatku tajnu, sada je par objavio nove fotografije s dirljive ceremonije

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 30.12.2021. u 13:05
Play ponuda

Tajna je bila svadba - no sada polako doznajemo sve detalje vjenčanja Tare Thaller i Farisa Pinje. Glumica je sada objavila još fotografija sa zagrebačkog Zrinjevca, gdje je mladi par imao svadbeno fotografiranje. Zaljubljena Tara ne krije sreću i oduševljenje što je postala Farisova supruga, a ne krije sreću ni sarajevski glazbenik i glumac.

Tara i Faris jučer su na društvenim mrežama objavili da su se vjenčali, a potom su objavili i niz crno-bijelih fotografija koje su snimljene nakon što su razmijenili prstenje. Iako nisu otkrivali previše detalja, znamo da su se vjenčali u centru Zagreba te da je Tara nosila vjenčanicu dizajnerice Dijane Viljevac.

Inače, Tara i Faris upoznali su se na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Njihova ljubav traje više od dvije godine. Na samom su početku bili samo kolege, no odnos je ubrzo prerastao u nešto više te se pokazao dovoljno jakim da traje zauvijek. Naša mlada i perspektivna glumica iza sebe već ima par zapaženih uloga, a među prvima joj je bila ona u RTL-ovoj uspješnici "Pogrešan čovjek".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba