Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Šokantno

Novi detalji smrti Šabana Šaulića: 'Liječnici su mu dali neka sredstva i više se nije probudio'

Cure novi detalji stravične nesreće u kojoj je preminuo kralj folk glazbe

Image

Kralj folk glazbe Šaban Šaulić tragično nas je napustio 2019. godine. Preminuo je zbog ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila blizu mjesta Bielefeld u Njemačkoj. Nesreću je skrivio pijani vozač bez vozačke dozvole, a ozlijeđeno je još četvero ljudi. Vozač Mazde udario je u Seat u kojem je bio Šaban te je tada njihov auto udario u prepreke koje su se našle na cesti gdje su bili radovi. Šauliću je puknula aorta, a zbog komplikacija je preminuo u bolnici.

Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 19.2.2019. u 11:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novi detalji tragične smrti Šabana Šaulića tresu regiju. Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova u Srbiji, otkrio je što je zapravo događalo u nedjelju ujutro kada je 68-godišnji kralj narodne glazbe preminuo.

"Šaban je izašao iz automobila, ali je bio toliko loše da su praktički morali napraviti neku intervenciju i odvesti ga u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan svega. On je izašao bez ikakvih tragova povrede. Žalio se da ima problema s grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužitelj sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro", otkriva srpski Kurir.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Foto: Instagram

Srbijanski ministar i pjevač bili su bliski prijatelji, a Dačić je priznao da ga je vijest o nesreći dotukla. 

Šauliću je puknula aorta, a zbog komplikacjia je preminuo u bolnici. Obudkcija njegovog tijela zakazana je za četvrtak u Njemačkoj nakon čega će biti prevezeno u Beograd. 

Datum pogreba nije poznat, a obdukcija će otkriti konačne detalje o smrti legendarnog pjevača narodne glazbe. 

Prisjetimo se, Šaban Šaulić preminuo je zbog ozlijeda u prometnoj nesreću koja se dogodila blizu mjesta Bielefeld u Njemačkoj. Nesreću je skrivio pijani vozač. a ozlijeđeno je četvero ljudi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspješni model

U koži od glave do pete: Nakon nedavne privatne drame, mlađahna supruga Borisa Novkovića zvijezda je modne kampanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba