Play ponuda
Play ponuda
Šokantna priča

Novi detalji stravične nesreće srpske voditeljice kojoj je autobus otkinuo ruku

Vozač Hitne pomoći prvi je došao na lice nesreće i evo što je zatekao

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 10.2.2019. u 11:34
Play ponuda

Sergej Patić, liječnik koji je prvi došao na mjesto nesreće voditeljice Dee Đurđević, ispričao je što se događalo u minutama nakon nesretnog događaja.

"Vozač Dušan Vranješević je prvi prišao i vidio da je Dea svjesna. Pozvao je Hitnu pomoć i obavijestio dispečera i načelnika smjene da ima više povrijeđenih. Oni su poslali kola. On je zbrinjavao ruku s medicinskom sestrom koja radi u laboratoriju Dragiše Mišović. Njih dvoje su, inače, prvi počeli zbrinjavati povrijeđene", ispričao je Pantić za Kurir

Pantić je otkrio da je srpska voditeljica pokušala ostati pribrana.

"Nije dizala paniku, iako je bila preplašena. Kad joj je Dušan prišao, vidio je da joj je rukav prazan. Budući da je taj prvi trenutak najgori i da od šoka nije shvatila o čemu je riječ, pitala ga je tiho: 'Što mi je s rukom, jako me boli'."

Dea je prošla tešku operaciju, a liječnici su joj uspjeli spasiti ruku. Njezine su prve riječi navodno bile "Hvala Bogu da sam živa." Novinar Mladen Mijatović, Dein partner, dodao je da se voditeljica dobro osjeća, ali se i dalje nalazi u šok-sobi, piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Play ponuda

Više s weba