Ostalo

Novi domaći par više ne skriva ljubav: 'Da, žena u meni... Treba muškarca u tebi'

Antonija Šola više ne skriva da je ludo zaljubljena.

Tabloid.hr
29.07.2021 12:30

Podsjetimo, prije nešto manje od mjesec dana, Antonija Šola potvrdila je ljubav s pjevačem sve popularnijeg benda Ljubavnici, MarijomRegeljom . Duo je vezalo dugogodišnje prijateljstvo i suradnja koji su prerasli u nešto više, što nam je tada u telefonskom razgovoru potvrdio upravo Mario.

"Sve je friško, ne bih o tome koliko već naša veza traje. Najbitnije je da je nama lijepo, da se slažemo, da mnogo vremena provodimo zajedno te da stvaramo, što nas je, na posljetku, i spojilo. Pjesma je naša najveća poveznica", otkrio je Mario za RTL.HR . "Antonija i ja znamo se dugi niz godina. Prije pet, šest godina počeli smo stvarati prve pjesme, a onda je to sve preraslo u ljubav. Ona je predivna u svakom pogledu, ali ono što je umjetnicima najbitnije i što je na kraju presudilo je zajednički interes - ljubav prema glazbi i pjesmama."

"Da, žena u meni... Treba muškarca u tebi", napisala je Antonija uz posljednju romantičnu objavu s partnerom te oduševila svoje prijatelje i pratitelje kojima je jako drago da je ponovno sretna i zaljubljena.

Par trenutno odmara u Brelima.