Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Miss Beauty & Timeless Beauty Croatia

Novi izbor ljepote: 'Misice su uvijek postajale one koje su bili ambicioznije, imale viziju i znale što hoće ...

"Budite svoje, budite pametne i ne mislite da sve lako pada s neba. Težim putem se uvijek isplati!", rekla je Mia Begović

Nikolina Zečić/ 27.11.2021. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska je dobila novo natjecanje ljepote - 'Miss Beauty & Timeless Beauty Croatia'. Osim što se birala nova missica, po prvi put dodjeljivala se nagrada za svevremensku ljepotu. Saznajte koje dame su proglašene najboljima od najboljih

Nakon 21 godine radnog staža i odrađenih izbora ljepote, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić u Lisinskom su predstavile projekt 'Miss beauty Croatia & Timeless beauty'. Pitate se po čemu se ovo natjecanje razlikuje od klasičnog izbora? Osim što se mlade manekenke natječu za titulu Miss Beauty, dodijelila se i nagrada Timeless ženama koje su ljepotom i radom prošlih desetljeća krasile medijski prostor.

"Tamara i ja smo se umorile od klasičnih izbora ljepote. To su sve žene s kojima mi dugo radile i surađujemo. Nismo više htjele biti ograničene na to da nam neka svjetska licenca ne dozvoljava da zovemo druge ljepotice", smatra Sanja Bjedov Popović.

"Mi se borimo. Mi smo lavice koje ne odustaju", tvrdi Tamara Roglić. 

Osim Ane Sasso, bivše kraljice svijeta - Danijele Mihalić Gračan, Ksenije Urličić i Ivane Mišković nagrađene Timeless beauty nagradom bile su glumica Mia Begović i glazbenica Zdenka Kovačiček. Iako se ne bave modom, itekako su primijetile razliku nekadašnjih i sadašnjih natjecanja.

"Bože moj, uvijek treba pokazati ono što posjedujemo, pogotovo žene atribute. Treba uvijek pokazati. Čak prije 40 godina, kad sam bila mlada i pjevala rock 'n' roll, htjela sam pokazati noge. Isto sam se oblačila sexy, ali nekako prilagođeno onom vremenu", rekla je pjevačica Zdenka Kovačiček.

"Misice su uvijek postajale one koje su bili ambicioznije, imale viziju i znale što hoće od toga. To su žene koje su sve napravile - od Ane Sasso, Branke, Danijele Gračan, Anice Martinović. To su žene koje su kasnije napravile velike stvari u svom životu jer su točno znale što hoće", izjavila je Mia Begović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A zna što hoće i splitska manekenka Mia Franić koja je u posljednji trenutak otkazala dolazak na izbor. Kako doznajemo otišla je s bivšim suprugom Draganom Juriljom na putovanje. Jer kraj može biti i novi početak. A što bi početnicama savjetovala naša glumačka diva? 

"Budite svoje, budite pametne i ne mislite da sve lako pada s neba. Težim putem se uvijek isplati!", zaključila je Mia Begović.

Image

Ljepotice zablistale u Lisinskom: Pogledajte koja djevojka je postala Miss Beauty Hrvatske

Fotogalerija
Image

Ljepotice zablistale u Lisinskom: Pogledajte koja djevojka je postala Miss Beauty Hrvatske

Fotogalerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KVOCIJENT INTELIGENCIJE

Istražili smo tko su najinteligentniji ljudi domaće javne scene: 'Bila sam kampanjac i voljela sam matematiku'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba