Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TRI GRACIJE

Novi kupaći kostimi Victoria's Secreta

Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel i Adriana Lima oduševile su sa svojim savršenim linijama. Spremno su pozirale na vrućem suncu u Los Angelesu.

S.C./ 31.3.2011. u 10:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Manekenke Alessandru Ambrosio, Candice Swanepoel ili Adrianu Limu uvijek je ugodno vidjeti na slikama ili snimkama, a kada još predstavljaju novu liniju kupaćih kostima kadrovi ne mogu biti loši.

Zaštitna lica Victoria's Secreta oduševile su sa svojim savršenim linijama. Spremno su pozirale na vrućem suncu u Los Angelesu dok su mnogobrojni fotografi pokušali uhvatiti što bolji snimak, a znatiželjnici detaljno promatrali neke od najbolje plaćenih manekenki na svijetu.

Modni kritičari su se pak koncentrirali na krojeve kupaćih kostima. Ove godine plaže bi trebale biti pune push-upova koji podižu ženske grudi i do dva broja više. Ta vrsta badića ponovo se vraća u modu. Koliko su funkcionalni jasno se vidi i na manekenkama.

Naime, manekenku Candice Swanepoel nedavno su "prozivali" da je zabrinjavajuće anoreksična, dok s novim push-up kupaćim kostimom njezine obline izgledaju zamamno.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IDEJE ZA SIGURAN NOVAC

Ove oklade nikada neće izgubiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba