Ostalo

Novo voditeljsko ime: Fil Tilen pridružio se najpopularnijem hrvatskom podcastu

Fil Tilen će svoju podcast premijeru imati početkom rujna, na startu nove Podcast Inkubator jesenske sezone

Tabloid.hr
26.08.2019 14:00

Najpopularnijem hrvatskom, a ujedno i regionalnom podcastu se pridružilo novo voditeljsko ime. Od sada će voditeljsku stolicu u Podcast Inkubatoru "grijati" i popularni hrvatski rap glazbenik i poznati radijski glas Fil Tilen .

Tilen će svoju podcast premijeru imati početkom mjeseca rujna , na startu nove Podcast Inkubator jesenske sezone, a u ovom trenutku se još uvijek ne zna tko će mu biti prva gošća ili gost. No, na crvenom kauču se mogu očekivati lica iz svijeta glazbe, zabave, kulture i gastronomije, a sigurni smo da će nas popularni glazbenik znati iznenaditi i pokojim egzotičnim gostom.

Fil Tilen

"Podcast mi se sviđa kao forma jer dopušta određenu slobodu koju je jako teško naći na bilo kojem drugom mediju u današnje vrijeme. Sviđa mi se to što možeš dovesti zanimljive goste s kojima možeš pričati o super temama, a pritom je taj sadržaj zabavan, ali i poučan za one koji gledali", rekao je Tilen povodom dolaska u PI tim te je dodao nekoliko riječi o očekivanjima od novog projekta.

"Nemam posebnih očekivanja! Ulazim u nešto što mi je novo i strano, iako sam dugo na sceni, u glazbi i na radiju... Kamere mi nisu stane, ali ova forma u kojoj ću sa svojim sugovornikom vrlo detaljno razgovarati o nekim temama mi je nova i zato si za sada neću postavljati nikakva očekivanja. Samo sam vrlo uzbuđen radi novog projekta i jedva čekam da krene", rekao je.

Fil Tilen

Tilen se tako priključio iskusnim podcasterima, novinaru i TV komentatoru Marku Petraku i novinaru i piscu Ratku Martinoviću , koji su od početka projekta dio Podcast Inkubatora . U međuvremenu se u stolici podcastera oprobalo još nekoliko imena poput TV reporterke Aide Šukurice ili urednice portala Index.hr Dee Redžić.

Nova akvizicija se poklapa s nekoliko jubileja za ovaj hrvatski YouTube kanal. Baš početkom rujna će Podcast Inkubator ući u društvo "100K" , YouTube kanala s više od 100 tisuća pretplatnika. Nedavno je emitirana 300. epizoda , a ukupna gledanost je preskočila impresivnih 50 milijuna pregleda . Podcast Inkubator je redovito član TOP 15 hrvatskih YouTube kanala prema uglednom SocialBladeu.