Play ponuda
Play ponuda
treća nagrada publike

Novom pjesmom 'Prozor' Jure Brkljača osvojio nagradu publike na ovogodišnjem Šibenskom festivalu!

Jure Brkljača briljirao je na ovogodišnjem Šibenskom festivalu sjajnom izvedbom svoje nove pjesme 'Prozor', za koju je zasluženo osvojio izvrsnu treću nagradu publike.

Image
Foto: Hit Produkcija
PR/Tabloid.hr/ 23.8.2021. u 8:00
Play ponuda

Svojim nastupom definitivno je to učinio ovogodišnje 24. Večeri dalmatinske šansone bogatijim za jednu ljubavnu baladu, što je publika itekako prepoznala, vrednovala i na kraju nagradila.

'Prozor' je skladba koju autorski potpisuje Miroslav Rus, a stiže sa Jurinog izuzetno hvaljenog albuma prvijenca 'Ostani tajna moga života'. Ovaj autorsko izvođački dvojac itekako je poznat široj publici po nizu dosadašnjih uspješnica kao što su 'Ne postojim kad nisi tu', 'Znao sam', 'Lipa', duet sa Tonyjem Cetinskim 'Ovo je istina', 'Ostani tajna moga života', a sudeći po svemu i 'Prozor' je na tom putu.

Za Juru je bila izuzetna čast i zadovoljstvo pjevati na pozornici šibenskog festivala, jer iako je tamo već svojedobno nastupio kao gost, sada je po prvi put izveo svoju novu pjesmu - 'Prozor'.

'Prvi puta sam nastupio na Šibenskoj šansoni i obzirom je to festival koji se već održava dvadeset i četiri godine, a ja imam dvadeset šest, velika mi je čast bila debitirati sa pjesmom 'Prozor' koju je napisao Miroslav Rus. Osvojili smo treću nagradu publike, što je meni možda i najdraža nagrada, tako da sam ponosan i nadam se da će pjesma zaživjeti dalje u eteru. Hvala svima, a na Šibensku šansonu ću se vraćati sa velikim zadovoljstvom kada god budem imao prilike. ', rekao je Jure.

Svojom emocijom i živopisnim tekstovima, Jure je odavno otvorio svoj put do srca publike, a nastupom na Šibenskim večerima dalmatinske šansone, upravo je to još jednom i potvrdio. 'Prozor' - balada o pravoj ljubavi, dolazi za kraj ljeta i savršena je uvertira za romantičnu jesen, za koju vjerujemo da će se još dugo slušati.

Čestitamo od srca Juri Brkljači na osvojenoj Nagradi publike ovogodišnjeg 24. Šibenskog festivala, te mu želimo još puno dobrih pjesama kao i nagrada!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
intenzivna potraga

Novi detalji izlaze u javnost: Torbica Marijane Seifert pronađena jučer oko 5.30. Tri sata kasnije, suprug je prijavio nestanak

Play ponuda

Više s weba