Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ljubavni guru

Numerologinja je mnogima vratila vjeru u ljubav, a zna i koliko će potrajati ljubav Severine i Igora

Karin je numerologinja kojoj po savjete dolaze brojne poznate face, od Boruta Pahora do Lepe Brene. Uz to što barata brojkama, ona se, čini se, kuži i u ljubav jer se kiti titulom ljubavnog gurua

RTL/ 15.5.2015. u 10:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Numerologinja Karin u Sloveniji je poznata kao žena koja je Slovencima vratila vjeru u ljubav! S brojkama barata kao malo tko, zbog čega je stekla vrijedna prijateljstva - od Boruta Pahora do Donatelle Versace.

"Da, istina, u Milanu smo se upoznale. Ima još puno jet seta i u Cannesu. Tako poznajem i Lepu Brenu, Bobu Živojinovića, ali tu ćemo stati, neću ništa reći o njima", kaže numerologinja Karin.

No, ipak nam je rekla što brojke kažu o ljubavi između Severine i Igora Kojića.

"Pošto se Severina sada nalazi pod brojem sedam, to je broj koji uvijek daje karmičke lekcije iz prošlog života. Upoznala je ovog dečka upravo ove godine, to neće trajati više od dvije godine. Tek 2018. godine dolazi neka promjena u njezinu životu, a vezano je na neku njezinu bivšu ljubav", otkriva Karin.

Karin na brojnim predavanjima s pozornošću sluša i vjeruje joj veliki broj ljudi, a neke od njih kao ljubavni guru vodi i na Bali.

"Sad sljedeći tjedan idemo. Svi ljudi mogu naučiti nešto o brojevima da ih onda lakše upotrebljavaju u svom životu. A Bali je jako misteriozno mjesto na kojem ja mislim da dobiju sve ono što mislim da traže", kaže Karin.

I novinarka emisije 'Sve u šest' Edita Misirić je tražila svoj numerološki profil i nemalo se iznenadila s onim što joj je Karin rekla. U brojkama ima više nego što mislimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više o magazinu 'Sve u šest' pratite na službenoj Facebook stranici.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA O KOJOJ BRUJI HRVATSKA

Tko je fatalna Silvia Dvornik? Družila se s Pecinom suprugom Irenom, iza sebe ima brak i gradi glazbenu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba