Play ponuda
Play ponuda
razlike su male

O čemu najčešće maštaju žene, a što priželjkuju muškarci?

Najpopularija fantazija je bila seks s emocijama, a nakon toga seks na neobičnim mjestima.

Image
Foto: RTL
RTL/ 3.11.2014. u 10:55
Play ponuda

Najnovija studija Sveučilišta u Montrealu proučavala je seksualne fantazije žena i muškaraca. Rezultati su pokazali da je ono što se smatralo ekstravagandnim seksualnim ponašanjem zapravo najnormalnije te da su se ljudi konačno u 21. stoljeću oslobodili govoriti o svojoj seksualnosti.

Naime, studija je obuhvatila 1.516 odrslih osoba ponudivši im listu s  55 različitih seksualnih fantazija - od seksa sa više osoba do seksa sa različitim objektima ili na neobičnim mjestima. Ispitanici i ispitanice su morali ocijeniti intenzitet atrakcije prema svokoj pojedinačno te podijeliti svoje najskrivenije seksualne fantazije.

Najpopularija fantazija je bila seks s emocijama, a nakon toga seks na neobičnim mjestima.

Čini se kako i žene i muškarci dijele fantazije. Jednima i drugima je 'napeto' vezanje i bičevanje. Čak 65 posto žena je izjavilo kako im je privlačan seks u kojem muškarac dominira, dok muškarci ističu oralni seks i seks s više žena kao ultimativnu fantaziju.

Međutim, zanimljiva činjenica je da polovina žena koje su priznale da maštaju o grubljem seksu nikada ge ne bi realizirale u stvarnom životu, dok muškarci su mnogo spremniji za ostvarenje svojih fantazija.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Žena mu kupila kartu

Splitski poduzetnik leti u svemir

Play ponuda

Više s weba