Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kralj samopromocije

O kontroverznom slastičaru priča čitava država!

Neobjašnjiv fenomen slovenske društvene scene, odaziva se na ime Damjan. Damjan Murko. Nekoć slastičar, danas pjevač. Pa iako gotovo nitko ne zna niti jednu njegovu pjesmu, on je neizbježan sastojak svakog iole ozbiljnijeg eventa u Sloveniji. Glazbenog talenta možda i nema, ali kad je riječ o samopromociji, rado će se i sam pohvaliti - tu je apsolutni kralj!

RTL/ 24.1.2014. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jeste li čuli za Damjana Murka? Vjerojatno niste. E, pa o tom osebujnom mladiću susjedna Slovenija bruji već desetak godina.

Ovaj je osmijeh njegov zaštitni znak. Zlobnici bi možda rekli da je to jedino u čemu je dobar. Damjan iz Maribora službeno je slastičar, ali proslavio se kao pjevač i zabavljač.

Pjevati je počeo prije 13 godina. Danas iskreno priznaje da mu je to samo poslužilo kao ulaznica u svijet poznatih.

"Prije deset godina sam odlučio postati zvijezda. To je za moju ekipu predstavljao veliki projekt. trebalo je Damjana Murka, koji je po stručnoj spremi slastičar, pretvoriti u veliku zvijezdu. To bi Slovencima bilo nešto na što bi se oslonili u kriznim situacijama. Slovenija je u krizi i trebao im je nekakav takav lik koji bi ih nasmijavao", objašnjava Damjan.

Prvi je osmijeh, ili bolje rečeno - podsmijeh, zaslužio zbog toga što i nije neki slavuj. Ali, ni to našem Damjanu nije srezalo krila.
A onda je Murko shvatio da zabavnim popjevkama baš i neće zauvijek puniti naslovnice.

"Svake godine objavim seksi kalendar. Izdao sam svoju biografiju kada sam napunio 22 godine. Zatim sam objavio knjigu svojih slastičarskih recepata. Nakon toga su me zvali u različite spektakle, kao što je bila farma slavnih ili big brother. To sam sve od reda odbio", kaže pjevač.

To je možda odbio, ali je zato spremno uskočio u vruće stolce svih mogućih slovenskih televizijskih studija. Pa ga sad u deželi zovu majstorom samopromocije.

Više o Damjanu pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMEPLOV

ZLATNO DOBA MANEKENKI I STARLETA! Ovako su se prije 16 godina zabavljale domaće zvijezde na izboru za Kraljicu Zagreba

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba