Play ponuda
Play ponuda
ZBOG PREDSJEDNIKA ODJENUO ODIJELO I KRAVATU

Obama sprdao Zuckerberga

Američki predsjednik Barack Obama našalio se u srijedu s Markom Zuckerbergom rekavši da je ponosan jer je osnivač Facebooka samo zbog njega stavio kravatu.

Image

Barack Obama, Mark, Facebook Obama Mark

E.M./HINA/ 21.4.2011. u 9:12
Play ponuda

"Zovem se Barack Obama i zbog mene je Mark odjenuo odijelo i vezao kravatu", šalio se Obama na početku njihova sastanka u sjedištu Facebooka u Palo Altu.

Zuckerberg, koji obično nosi majice s kapuljačom, naglasio je da je drugi puta u životu odjenuo odijelo radi susreta s Obamom. "Jako sam ponosan", dodao je Obama.

Oni su se prvi puta sreli u veljači na večeri na kojoj su sudjelovali izvršni direktori i osnivači tehnoloških kompanija kao što su Yahoo, Google, Oracle, Apple, Twitter i Facebook.

Barack Obama slovi za digitalno osviještenog predsjednika koji podupire visoku tehnologiju.

Obama je došao u sjedište Facebooka kako bi ponovno branio svoju proračunsku strategiju, posebice potrebu fiskalne reforme "koja bi ljudima poput njega i Marka omogućila plaćanje većih poreza".

Zuckerberg (26), čije bogatstvo časopis Forbes procjenjuje na 6,9 milijardi dolara, rekao je da "nema ništa protiv".

Na kraju sastanka Zuckeberg je Obami poklonio majicu s kapuljačom s logom Facebooka na plavoj podlozi uz primjedbu "neka mu se nađe ako se poželi obući poput mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba