Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PREDSJEDNIČKI IZBORI U SAD-u

Obami i Romneyu zombi postao opaka konkurencija!

Utrka za predsjedničko mjesto u Americi ovih dana postala je u doslovnom smislu riječi - mrtva trka. Naime, izjednačenima Obami i Romneyu kao konkurencija se pojavio prilično neobičan kandidat, doduše više mrtav, nego živ!

RTL/ 4.9.2012. u 17:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obama i Romney na sto su muka. Demokrata i republikanca do predsjedničkih izbora dijele još tri mjeseca i sve su snage uperili jedan protiv drugoga.

"Imate priliku promijeniti svoje društvo i svoju zemlju. Samo trebate glasovati!", kazao je američki predsjednik BarackObama.

"Neki dan je predsjednik Obama rekao: Moglo bi biti i gore. To je poruka pesimističnog predsjednika!", odgovorio mu je predsjednički kandidat MittRomney.

Ali, gle šoka, gle nevjerice! Pojavio se i treći 'kandidat' - gospodin zombi.  

"Moj suprug se kandidira za predsjednika zato što se određenim pitanjima može baviti i ležećki jer uglavnom to i radi, leži. Ali, sad je odlučio ustati i boriti se za iste mogućnosti za sve", kazala je PattyMorgan-Zombie, supruga trećeg 'kandidata'.

Analitičari već predviđaju da će to biti doslovce mrtva predsjednička trka. Obama je i dalje u prednosti, Romney mu dahće za vratom, a Zombi, mrtav – hladan vozi NASCAR-ove utrke i riječ prepušta svojoj živahnijoj polovici.

"Ovo je prvi zombi kandidat i mislimo da će dobro proći. Neki kandidati će dobiti glasove u u crvenim državama, neki u plavima, a mi očekujemo glasove mrtvačkih država", tvrdi Patty Morgan.

Gospodin Zombi, originalan pojavom posve je neoriginalan po pitanju političkih obećanja. I njemu je prioritet... "ekonomija jer želi omogućiti svim zombijima bolja radna mjesta".

To će se i dogoditi, ali u seriji "The Walking Dead" zbog čije se promocije i pojavila ova politička satira. Za razliku od nekih naših zombija koji su u predsjedničkoj kampanji bili mrtvi ozbiljni.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRA PRIMORAC

Što znamo o privatnom životu novog ministra financija? Sa suprugom Iskrom dugi je niz godina, vežu ih uspjeh i ambicije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba