Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZOMBI VJENČANJE

Obećali si ljubav do groba

Najvažniji dan u životu pamtit će i 250 uzvanika kojima su se pred očima umjesto ljupke mladenke pojavili zatrašujuća krvava nevjesta i još sablasniji mladoženja. No, ove moderne zombije nije spriječilo da obećaju jedno drugom ljubav do groba. To što im je i matičar izgledao poput grobara iz nekog horora, uopće ih nije smelo.

RTL/ 25.4.2013. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Parade zombija svake se godine održavaju diljem svijeta. Zbog brojnih televizijskih serija i horor filmova - umjesto da lede krv u žilama, zombiji su ušli u srca obožavatelja diljem svijeta.

Zbog zombija se zaustavlja promet. A oni paradiraju gradom prerezanih grkljana i s krvavim dijelovima tijela. Ali jedno je paradirati sa stotinama fanova, ali zavjetovati se na ljubav do groba u ovakvom izdanju - e to je već druga priča. Dvoje Britanaca sudbonosno je da izgovorilo u pod punom zombijskom spremom.

Njih su dvoje godinama ludi za hororcima i svojih 250 uzvanika nisu nimalo iznenadili svojom odlukom. Umjesto ljupke mlade pred oltarom se pojavila sablasna prikaza. Odlična je bila i vjenčana torta u obliku ljudskog mozga. U zombija se prerušio i matičar, a uzvanike je zabavljao zombi marijači bend. A hoće li svoje vjenčane fotografije pokazivati djeci - o tome će ramišljati jednom kada završi ovaj krvavi pir.    

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba