Ostalo

Objavljena satnica koncerta Parova Stelara u Domu sportova

Još su samo dva dana preostala do velikog koncertnog spektakla

Tabloid.hr
05.04.2017 14:07

Još su samo dva dana preostalado velikog koncertnog spektakla u kojem će nas svojom eklektičnom kombinacijom jazza, housea, electro i breakbeat glazbe Parov Stelar zagrijati ovoga petka, 7.4. u Domu sportova!

Za predgrupu jeParov Stelarodabrao zagrebačko - bečki bend Roppongi Red koji će svojom ekscentričnom mješavinom različitih klupskih stilova otvoriti koncert i zasigurno zainteresirati sve ljubitelje synth popa i elektronike.

SATNICA KONCERTA:

20h – Ulaz

21:00 - 21:30h – Roppongi Red

22:00– Parov Stelar

U sklopu turneje 'The Burning Spider' Parov Stelar promovira i novi album koji će izaći točno dva tjedna nakon zagrebačkog koncerta u Domu sportova,a dosad je s albuma objavio četiri singla koje ćemo premijerno čuti ovoga petka!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

After partyi nastavak provoda osigurali smou klubu Johann Franck na Trgu bana Josipa Jelačića s početkom u 1h, a ulaz je, uz predočenje ulaznice koncerta, simboličnih20 kn!Osim rezident DJ Gradea, na after partyu dočekat će vas i Mr Woox, mladi riječki DJ i jedinipredstavnik electro - swing glazbe među hrvatskim DJ-ima.

Još samo danas i sutra ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 280 kni to u sustavu Eventima i na www.eventim.hr , Dirty Old Shopu, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu (Zagreb, Paromlinska 49/1).Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 330 kn.

Na prodajnom štandu Dallas Recordsa u ponudi će se po promotivnim cijenama naćimajice kratkih i dugih rukava, CD-i, Vinyl, Deluxe Box Setovi i posteri Parov Stelara.