Ostalo

"Obožavala sam suprugov penis, bio je prekrasan!"

Poznata buntovnica otkrila je američkim medijima okolnosti razvoda od bivšeg supruga, ističući da će joj najviše nedostajati njegovo spolovilo i seks u kojem su uživali do zadnjeg trenutka.

D.K.
15.10.2008 12:10

LOS ANGELES - Iako se od Careya Harta razvela prije nekoliko mjeseci, pjevačica Pink ne prestaje govoriti o svom bivšem suprugu. Tako je u novom intervjuu otkrila da joj nedostaje bliskost koju su nekoć imali, ali kako zbog kraha s poznatim motoristom nije izgubila vjeru u ljubav. Ipak, američkim medijima najzanimljiviji je dio u kojem govori o - njegovom penisu.

"Energija između mene i Careya je nepobitna. Mislim da će zauvijek ostati tako. Stalno smo bili kao dvije životinje koje si žele rastrgati odjeću. I u spavaćoj sobi je nevjerojatan. Mislim da sam ga zato i zaprosila", priznala je Pink i dodala: "Mi smo prijatelji bez obzira na sve. Naš odnos zapravo nikad nije bio konvencionalan".

"Obožavala sam suprugov penis, bio je prekrasan", nostalgično je zaključila Pink, čija se nova pjesma "So What" već drugi tjedan nalazi na vrhu službene britanske top liste singlova. Riječ je, naime, o pjesmi u kojoj se "službeno oprašta" od svog bivšeg supruga, pjevajući mu, među ostalim: "Pa što, još sam rock zvijezda, imam svoje rock pokrete i više te ne trebam!".