Ostalo

Obožavatelji ga nagovaraju da ih zadrži: Mate Rimac raznježio snimkom sa spašenim štencima

Prije nekoliko dana, Matina zaručnica Katarina preuzela je devet štenaca koje je netko bacio.

Tabloid.hr
06.11.2020 12:00

Prije nekoliko dana zaručnica Mate Rimca, Katarina , preuzela je devet štenaca kojih se netko htio riješiti.

"Ukoliko imate želju pomoći drugima - ovo je vjerojatno jedan od najboljih načina. Voditeljica Udruge, Gloria, posvetila je život spašavanju napuštenih pasa. Brine se za 60 pasa full-time u svojoj kući i prima svaki slučaj koji se pojavi. Prije par dana je Katarina preuzela 9 štenaca koje je netko bacio (od 12 iz legla - 3 na žalost nisu preživjela) - Gloria je naravno, uz sve ostalo, pomogla oko tih 9 malih buhtlica i preuzeti će ih 6 dok će 3 za sad ostati kod nas dok ne nađu dom.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Rijetko sam čuo da je netko spreman na ovoliko nesebičan način pomagati drugima pa je najmanje što mi ostali možemo učiniti - barem malo financijski pomoći da se Gloria i ekipa ne moraju brinuti kako platiti veterinare i hranu", poručio je Mate na Facebooku.

Mate Rimac i zaručnica Katarina

(FOTO: Facebook)

Uz status je priložio fotografiju stanja bankovnog računa Udruge S-PAS by Gloria Malin .

"Teško nam je kad želimo pomoći, a ne možemo, kad su nam ruke vezane jer NEMAMO DOVOLJNO NOVACA da podmirimo troškove veterinara, hrane, opreme i lijekova za 9 novih štenaca, za leglo od 6 štenaca i mamu.... Stanje trenutnu na računu nakon što smo platili danas dug (dio većinski) i dug u firmi Marsa d.o.o (gdje nam je ostao još dug od 3.000,00) je 2.114,62.To nam je za hranu za idućih 10 dana,a onda smo na 0 doslovno", stajalo je u objavi Udruge.

Mate je kasnije objavio neodoljivi video s psićima koji su zaista imali sreće.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Držite me, zgnječit ću ih koliko su slatki. Video stvarno ne može dočarati koliko su slatke ove buhtlice. I onda zamislite da je netko njih dvoje zajedno s još 11 braca i seka bacio u šumu. Troje nažalost nije preživjelo, a jedna cura se još bori. Udruga S-PAS by Gloria Malin je preuzela sve osim ova dva hahara", napisao je uz snimku.

"Jesi ih nazvao Nikola i Tesla?", bio je jedan od komentara, dok su ga drugi pratitelji nagovarali da ih zadrži.