Play ponuda
Play ponuda
Slažete li se?

Obožavatelji poludjeli za 'novom verzijom', norveški predstavnici rekreirali nastup Mije Dimšić

Još samo nekoliko dana dijeli nas do glazbenog natjecanja Eurosong, a ovaj put naša Mia Dimšić našla se na meti komentara nakon što su norveški predstavnici rekreirali njezin nastup

Image
Tonia Malić/ 7.5.2022. u 9:00
Play ponuda

Norveška grupa Subwoolfer, koja će ove godine predstavljati svoju zemlju na glazbenom natjecanju Eurosong s pjesmom Give That Wolf a Banana, rekreirala je nastup hrvatske predstavnice Mije Dimšić, a njihova objava u rekordnom vremenu postala je pravi hit na društvenim mrežama. "Sigurno je jako iritantno imati nekoga tko se zeza oko tebe dok nastupaš", napisali su u opisu videosnimke.

Ovaj video podržali su i brojni ljubitelji Eurosonga, a mnogi su se složili kako je njihova verzija bolja čak i od originala. Hrvatska predstavnica još uvijek nije reagirala na spomenutu objavu, a nema sumnje da će joj se svidjeti s obzirom na to da je riječ o šali, a to potvrđuje i komentar ispod objave. "Naš je nastup onaj pravi, mi smo tako nastupali na planetu udaljenom 10 tisuća svjetlosnih godina", našalili su se simpatični dečki.

Još samo nekoliko dana dijeli nas do glazbenog spektakla, naša Mia Dimšić nastupat će u prvoj polufinalnoj večeri te će pokušati izboriti finale. Ako je suditi prema predviđanjima eurovizijskih kladionica, Hrvatska ima šansu manju od jedan posto za pobjedu. Nažalost, hrvatska predstavnica se toliko loše pozicionirala na kladionicama pa se trenutno nalazi na 27. mjestu što niti približno nije dovoljno za spektakularno finale. Inače, nakon pobjede na Dori dočekale su je i optužbe da je kopirala američku kantautoricu Taylor Swift, a u intervjuu za RTL otkrila je kako gleda na to.

„Pa nekako ljudi često govore plagijat, a da bi nešto bilo plagijat mora imat bilo koji dio ili melodije ili teksta zajednički ili akorde, što u ovom slučaju.. mislim to jednostavno matematički nije ovdje slučaj, to je vrlo lako zapravo usporediti. To bi svaki glazbenik znao da to nije. Ali se slažem da podsjeća atmosfera i slažem se da mi je album Folklor i Ever more od Taylor Swift velika inspiracija bio, Mislim to su albumi koje ja slušam od 2020., ono kad je bila pandemija, stalno sam u njima, tako da je to nešto što mi se sviđa, to je zvuk koji mi je odličan i svaka usporedba s Taylor Swift je veliki kompliment“, poručila je.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba