Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOLEKTIVNO OBREZIVANJE

Obreži penis i dobij bicikl

Gradska uprava Novog Pazara organizirala je svečanost obrezivanja za 120 muslimanskih dječaka na kojoj će biti prisutni i predstavnici Istanbula. Obrezivanje je besplatno, a na poklon dječaci će dobiti bicikl.

Image
Foto: AP Images
E.M./ 10.9.2011. u 17:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Novom Pazaru gradska je uprava organizirala kolektivno obrezivanje tj. sunećenje za 120 muslimanskih dječaka. Na svečanosti će biti prisutni i predstavnici Istanbula kao donatori i suorganizatori, pišu srbijanski mediji.

Roditelji će se sa dječacima u subotu navečer okupiti na Gradskom trgu i u koloni okićenih vozila krenuti u vožnju ulicama.

Obrezivanje je besplatno, a svaki će dječak dobiti bicikl kao poklon.

Samo obrezivanje je jednostavan kirurški zahvat, a u islamu je potreban kako bi dječak po svim obilježjima pripadao svojoj vjeri. Obrezivanje se mora izvršiti prije puberteta, ali najčešće se obavlja prije polaska u školu ili dok su još bebe.

Danas obrezivanje provode kirurzi koji tu uslugu naplaćuju oko 50 eura, pa je gradska uprava Novog Pazara odlučila za obitelji lošijeg materijalnog stanja to organizirati besplatno.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba