Ostalo

Obrijana glava, tetovaže i piercing na nosu: Lucija Lugomer pokazala kako je izgledala prije 10 godina

Naša najpoznatija plus size manekenka je objavila pravi #10yearchallenge i pokazala kako je izgledala obrijane glave

Tabloid.hr
03.03.2020 15:45

Naša najuspješnija plus size manekenka, Lucija Lugomer , na Instagram je profilu objavila fotku staru deset godina gdje na desnoj strani glave ima obrijani undercut. Uz fotku je objavila i poduži tekst o tome koliko se u ovihnekoliko godina fizički promijenila, ali zato psihički ostala ista.

"Lucija. Cura koja je obožavala crtati, svirati klavir, nositi starke, izlaziti van sa svojim curkama. Sve što vole mladi kako bi naši rekli. Više od svega obožavalaje proučavati šminku, ali nikada nije imala novaca za upisati neki tečaj te joj je sinkronizirano plivanje bilo život. škola i ne baš. Također, voljela je svom tati raditi probleme. Jedan dan se pojavila doma s pol izbrijane glave, tetovaža jedna pa druga, piercing na nosu bez suglasnosti roditelja i sve to poskrivečki...sve je to bila' Lucija.

Lucija je takođerbila izrazito nesigurna, tražila je svoj identitet po cijelom tom putu, ali ono što joj nikada nebi zamjerila jest pogled na život. Ona je bila drama queen svoje vrste, ali i dalje uvijek nasmijana, raspoložena i zainteresirana.Ma nije bilo te žurke za koju nije bila spremna, samo da se ide i samo da se vidi i doživi! Ok, ok, ovo sa žurkama i dan danas je tako, vi koji me znate znam da sada kimate glavom.

Uz to dodaj lošeg dečka pored nje, pokojeg spašenog psa sa ceste i VOILA! Eto vam Lucije! Voljela bi od sveg srca kada bi mogla tu istu Luciju zagrliti toliko jako i na toliko dugo dok god sve rane nebi nestale. I je, u pravu su ljudi kada vele da 'bez onoga staroga ti nikada nebi bio sadašnji ti'jer bez obzira na to što više nemam piercing u nosu -rupica je i dalje tu. Bez obzira što vise ne idem na sinkro plivanje - najslobodnijom se osjećam u vodi. Bez obzira što vise ne nosim starke - one su i dalje u mom ormaru. Bez obzira što danas imam pune ladice šminke i dalje se nisam zaboravila igrati. Bez obzira na pokoji slom živaca tog istog tate, on mi je sada nesumnjivo najbolji prijatelj.

Danas je Lucija majka, žena i prijateljica koja i dalje radi najbolje što zna. Vodi firmu, radi, stvara, pomaže, sluša, voli, obavlja, i ono najbitnije UČI! I nadam se da nikada nećezaboraviti tu najbitniju stavku u zivotu, a to je da je život sačinjen od cijeloživotnog učenja koje uključuje i pohvalu i praštanje - ponekad čak i to dvoje istovremeno. Jer jedino je to ona prava konstanta! Pohvali kada osjetiši oprosti kada je to jedini način. Ali ono, bez razmišljanja", zaključilaje Lucija.

Manekenka je na Valentinovo rodila prvog sina Leona , a odmah je iz bolnice objavila fotku iz kreveta na kojoj je pozirala sa sinom i suprugom Danijelom Grlićem.

"Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo.. Evo najvećegpoklonana svijetu", napisala je tada Lucija.