Ostalo

Od Charlieja Sheena do Madonne: Celebovi koji ne vjeruju u službenu priču o napadu 11. rujna, a nisu im...

Ove zvijezde raspiruju sumnju među svoje obožavatelje, koji se broje u milijunima diljem čitavog svijeta.

RTL.hr
11.09.2021 14:00

Teorije zavjera nisu samo za 'obične smrtnike', njihovi su pobornici i mnoge utjecajne slavne osobe. Od čipova u cjepivu do straha od chemtrailsa, Hollywoodske zvijezde vjeruju u sve i svašta, a najveći broj njih sumnja u službenu priču o napadu 11. rujna.

mark ruffalo


Mark Ruffalo

Izgleda da Hulk ne vjeruje američkoj vladi, barem kada se radi o službenom narativu napada na toranj Svjetskog trgovačkog centra, poznat i kao 11. rujna". Mark Ruffalo jedan je od potpisnika pericije Glumci i umjetnici za istinu o 11. rujna", kojom su od tadašnjeg predsjednika Baracka Obame tražili da odobri novu i nezavisnu istragu koja bi trebala utvrditi što se zaista dogodilo tog dana.

bruce


Bruce Willis

Glumac ne vjeruje u priču o smrti Johna F. Kennedya. Iako svi dokazi upućuju da je bivšeg američkog predsjednika ubio Lee Harvey Oswald, Willis je u nekoliko navrata javno izjavljivao da su njegovi stvarni ubojice ostali na vlasti desetljećima. Ubiti će me jer pričam o tome, ali prilično sam sigurna da su ti ljudi još uvijek na vlasti, u nekom obliku", komentirao je za Vanity Fair.

madonna


Madonna

Pop ikona jedna je od onih koji su se u samim počecima pandemije priklonili barem nekoj od teorija zavjera. Madonna tako smatra da je cjepivo protiv koronavirusa bilo razvijeno mnogo ranije, no ta se informacija skrivala od ljudi. Oni bi radije pustili da strah kontrolira ljude i da bogati postanu sve bogatiji i siromašni siromašniji", rekla je pjevačica u videu koji je objavila na svom Instagram profilu.

charlie sheen


Charlie Sheen

Glumac je još jedan od onih koji ne vjeruju u narativ o 11. rujnu. Sheen, koji je gledao snimku pada tornja, smatra da je avion kojim je izvršen napad izgledao mnogo drugačije od ostalih letjelica koje se koriste za komercijalni prijevoz putnika. Hey, reci da sam lud, ali ne izgleda li kao da su te zgrade pale kontroliranim rušenjem", ispričao je jednom prilikom o razgovoru koji je vodio s bratom.


Kylie Jenner

Mada beauty mogulica jako se boji chemtrailsa. Ova je teorija zavjere razvijena 1999. godine i od tada je mnogo puta razotkrivena kao lažna, no unatoč tome i dalje ima onih koji vjeruju u to da avioni na ljude bacaju štetne kemikalije kako bi ih učinili neplodnima ili nametnuli druge genetske poremećaje. Tko ovo plaća i zašto se to događa? Pokušava li se nešto ovdje istrijebiti? Jesam li to nešto ja?", napisala je Kylie u objavi na Instagramu prije nekoliko godina.


M.I.A.

m.i.a.

Britanska reperica je osim po svojim hitovima poznata i po teorijama zavjera koje širi svojim fanovima. Nedavno je u ispadu na Twitter profilu iznijela svoje sumnje o cjepivu protiv covida-19. Ako trebam birati između cjepiva ili čipa odabrati ću smrt", napisala je.