Ostalo

Od ovog će vam se plesa zavrtjeti u glavi

Ovo je jedna sasvim posebna radionica. Nakon gimnastičarske karijere, Amerikanka Althea odlučila se na pravi zaokret. Počela se, naime, baviti plesom oko šipke, a danas je u tome jedna od najvećih majstorica koja je svoje znanje podijelila i s brojnim zainteresiranim Zagrepčankama.

RTL
14.12.2012 18:25

Bez obzira na to kojeg ste spola, nakon ovih vam se kadrova sigurno zavrtjelo u glavi. Ako nemate stručni nadzor, nemojte pokušavati sami, bez obzira na to što vam sve zauzvrat obećavala vaša snažnija polovica.

Althea se zabavlja već četiri godine i to vrlo upsješno! Bivša gimnastičarka iza sebe ima bezbroj radionica i druženja, osvojeno prvenstvo SAD-a u plesu oko šipke, nekoliko srebrnih odličja u istome i, najbolje od svega, supruga koji nije nimalo ljubomoran na, reći će mnogi, kontroverzni hobi svoje drage.

"Muževi su uglavnom velika podrška. Svi prođu kroz fazu u kojoj su oduševljeni što će im žena plesati oko šipke. Zatim dođu u drugu fazu u kojoj im više nije drago što im je žena cijelo vrijeme na satovima plesa, a njima se hladi večera. Potom prigovaraju da je ples oko šipke jedino o čemu govorite. Ali vas podržavaju! Zbog posla sam tristo dana na godinu na putu. To je najteži dio", otkriva Althea.

Put ju je, na inzistiranje ljubiteljica egzotičnog plesa, doveo i do Zagreba. Frajeri, dobro slušajte, jer čini se da je našim curama talent za vrtnju oko šipke urođen!

"Cure su me oduševile! Ne samo da su talentirane, nego su i toliko drage i pružaju jedna drugoj podršku u svemu što rade!", govori plesačica.

Drage starlete, ugledajte se na ovo! Svaka vaša Facebook i Twitter fotka može se skriti pred ovakvim pokretima.