Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hrvatski trump i kapetanica lexi

Od prosvjeda preko Sabora do jedrenja na Karibima: Pernarov životni put ima potencijal blockbustera!

Postoji li uopće osoba koja ne voli više ljetovanja usred zime? E pa bivši saborski zastupnik Ivan Pernar priklonio se celebrity trendu i zagrebačke minuse zamijenio Karibima! No, za razliku od većine koji siječanj provedu izležavajući se na plaži - Ivan se odlučio na avanturu života - naučiti jedriti na brodu iskusne kanadske skiperice!

Marija Pajić/ 30.1.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zamislite samo sunce, tirkizno more, prekrasne pješčane plaže, kokosove palme i dobri stari reggae? A onda svemu tome pridodajte šum valova i gušt jedrenja!

Ne, ovo nisu Pirati s Kariba već Ivan Pernar i njegova kapetanica Lexi! Bivši političar je doslovno shvatio onu frazu "Odmaknuti se od svega" i krenuo u avanturu života s iskusnom kanadskom skipericom koja svakodnevno dokumentira na vlastitu blogu i YouTube kanalu kakav je Ivan učenik. Ali o tome nešto kasnije!

Image
traži idealnu ženu

Pernar prekinuo s majkom svog mlađeg sina? Evo što radi Viktorija dok Ivan plovi Karibima

Image
traži idealnu ženu

Pernar prekinuo s majkom svog mlađeg sina? Evo što radi Viktorija dok Ivan plovi Karibima

Za Karibe kažu da su američko Sredozemno more. I dok su do nedavno iz ovih dijelova svijeta dolazile vijesti samo o švercu droge - među kojima se često nađu i Hrvati - ovoga puta Pernar je zaslužan za promociju ovog prekrasnog otočja na jedan skroz drugačiji način. 

"Dragi prijatelji, nalazim se Cumberland Bayu. To je jedan mali zaljev na otoku Svetom Vincentu", javio se Ivan Pernar putem videa koji je objavio na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako je krenulo, zahvaljujući njemu svi će uskoro znati vezati brodski čvor! 

Kao da im je jako karipsko sunce lupilo u glavu pa u čitavoj ovoj maloj školi jedrenja, Lexi i Ivan pronađu vremena i za elaboriranje vlastitih osobina. U maniri life coacha ili pak sex gurua - Ivan se često obraća sljedbenicima podijelivši s njima, između ostalog, da mu je skiperica s kojom plovi ukazala da je sociopat i egomanijak koji boluje od poremećaja manjka koncentracije. No, bez brige - taj dio nije najzanimljiviji. Sve slobodne žene, čujte i počujte!  

Upravo se čita

Image
rekonstrukcija krvavog pokolja

Dok je sijao smrt po Cetinju, obavio je čak tri telefonska poziva. Koga je sve zvao masovni ubojica?

"Imam ja i puno dobrih strana, pametan, šarmantan, visok, u biti zgodan tip, karizmatičan, mogu masu mobilizirati, ni seks sa mnom nije loš, ali žena normalna želi više od toga. Želi muškarca koji će bit prisutan, koji će umom bit s njom, čije misli će bit usmjerene na nju. Ja to nisam", pojasnio je nekadašnji saborski zastupnik. 

Hrvatski Trump, kako ga je prozvala kapetanica Lexi, na brod Wild Child stigao je još lani u prosincu, a sve nakon što je bezuspješno tražio brojne škole jedrenja da mu izađu u susret i osiguraju popust na temelju njegove popularnosti. Na kraju je shvatio kako je dolaskom na Karibe na kojima će provesti tri mjeseca, osvojio jackpot! Jer za cijenu avionske karte do istih i trošak hrane, kako sam kaže - dobit će životno iskustvo! Na našu i vašu žalost, bivši saborski zastupnik po novome naplaćuje svako istupanje jer kako nam je rekao - lud je, ali glup nije - pa više detalja od ovih YouTube zlatnika za sada nemamo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Simpatični morski duo za sada mirno plovi uz tek pokoju prijetnju pirata koji su opljačkali brod u njihovoj blizini. More ih dobro služi, a s rute će nas, sigurni smo - obavijestiti o svakom koraku!

Karipski stil života koji podrazumijeva manjak živciranja i visok faktor kreme za sunčanje očito im itekako godi! Jer kada ljetujete u siječnju, niti jedan problem nije nerješiv! Pogotovo kada vam životna štorija zvuči - od prosvjeda preko Sabora do jedrenja na Karibima! 

Marija Pajić/ 30.1.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Josip Kovačević

Ovo je najzgodniji hrvatski liječnik: Anesteziolog iz KBC-a Zagreb vrlo je samozatajan, no voli pokazivati mišiće

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba