Play ponuda
Play ponuda
kakav životopis!

Od Richarda Gerea do Marina Miletića! Glumica Kristina Krepela skriva privatni život, no evo što ipak znamo

Glumica Kristina Krepela udarna je tema otkako se pojavila informacija o navodnoj ljubavnoj vezi s Marinom Miletićem

Image
Barbara Marinović/ 5.5.2022. u 16:17
Play ponuda

Priča o ljubavnoj vezi glumice Kristine Krepele i političara Marina Miletića jedna je od vijesti dana. Nakon što je više ljudi posvjedočilo da su Kristinu i Marina vidjeli u zajedničkoj šetnji ruku pod ruku, stigla je i njihova prva reakcija. Samozatajna glumica za RTL.hr kratko je i ljubazno prokomentirala da o svom privatnom životu ne govori ništa. Stoga i ne čudi što se o njezinom privatnom životu malo toga zna. Ipak, poznato je da je Kristina prije Marina ljubila snimatelja Gorana Legovića, s kojim je bila u vezi 15 godina. Otkako su 2018. godine prekinuli, o njezinom ljubavnom životu ne zna se ništa. Sve dosad, bio je pravi misterij s kim je ova poznata glumica.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f90578ec-8f23-11ec-a221-0242ac12001c/v/2545d47a-2baa-11ec-9bfe-3a925a8303a3/768x768-2545e33e-2baa-11ec-bd16-3a925a8303a3.jpeg

Osvojio ju je Marin Miletić, teolog po struci, bivši vjeroučitelj iz Rijeke, koji je relativno nedavno, no uspješno kročio na domaću političku scenu. Posebno se ističe njegova vještina korištenja društvenih mreža - veliki broj pratitelja ima na YouTubeu, Facebooku i Instagramu. I dok njega prati vojska obožavatelja, Marin na Instagrami prati tek 41 osobu. Među njima je i Kristina, koja reagira na njegove objave, baš kao što on reagira na njezine.

Sigurni smo da je Marin upoznat i s Kristininim radom, budući da njezina karijera traje dugi niz godina. Rođena je i odrasla u Zagrebu, gdje je i diplomirala Akademiju dramskih umjetnosti. Uz niz televizijskih i kazališnih uloga, Krepela je imala i zapažen uspjeh izvan granica Lijepe naše. Već 2007. godine stigla joj je velika prilika - zaigrala je u filmu 'Lov u Bosni', u kojem je 2007. godine glumila uz bok Richardu Gereu. Iako film nije doživio uspjeh, za tada 28-godišnju glumicu bio je to uspjeh karijere.

Godinama je igrala u domaćim projektima, no 'Lov u Bosni' donio joj je kontakte i iskustvo rada sa stranim produkcijama. Stoga se tijekom karijere pojavila i u 'Igri prijestolja', 'Nestalima' te NBC-jevoj seriji 'Dig'. Osim stoga, Krepela je sudjelovala u brojnim sinkronizacijama poznatih animiranih filmova. Uspješni projekti i samozatajnost kada je privatni život u pitanju Kristini su formula za sretan život, a u kojem je, očito, mjesto pronašao i saborski zastupnik koji se nerijetko pojavljuje u medijima i u kontekstu svog modnog izričaja… Ovi vršnjaci i horoskopske Djevice će, ne sumnjamo, u skladu sa svojim znakom ubrzo pedantno urediti i svoj zajednički život.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate se da su bili skupa?

Ljubavna priča Sanje Doležal i Dražena Petrovića trajala je godinu dana, a istu večer kad su se upoznali, ona je upoznala i njegove roditelje

Play ponuda

Više s weba