Play ponuda
Play ponuda
POLICIJA BESPOMOĆNA

Odbjegla krava Nijemcima ulijeva strah u kosti

Jedna pametna krava postala je zvijezda u Njemačkoj nakon što se uspostavilo da policiji bježi dugo vremena usprkos mnogim zamkama koje joj se po putu postavljaju. Krava je postala prijetnja ljudima nakon što je zamalo skrivila prometnu nesreću.

rtl.hr/ 15.8.2011. u 14:33
Play ponuda

Krava Yvonne još je u svibnju pobjegla sa farme u Bavariji, no mjesecima je živjela slobodno dok nije postala opasno i zaprijetila ljudima.

Yvonne je, naime, skoro skrivila sudar i otad je na crnoj listi policije, a lovci na nju dobili su dopuštenje da je ubiju kada ju napokon pronađu.

Kao pravi iskusni bjegunac, krava ne da joj se uđe u trag unatoč silnim mamcima kojima se policija služi kako bi ju uhvatila.

Aktivisti za prava životinja žele spasiti kravin život prije nego što je policija pronađe i ubije pa su joj čak doveli najboljeg prijatelja Waltrauda i bika Waldija kako bi je izvukli iz šume na čistinu.

Inteligentna životinja nije pala ni na taj trik već ih samo ravnodušno pogledala iz daljine i pobjegla.

Policija je po šumi postavila zamke sa sijenom, ogradila cijelo područje te ograničila brzinu na 30 kilometara, no kravu još nisu uhvatili.

Stručnjaci za životinje pokušali su objasniti kako jedna krava toliko dugo može bježati da je se ne uhvati. Zaključili su kako je vrlo pametna i da se nakon tjedan dana boravka u šumi počela ponašati kao divlja životinja koja se prilagodila okolišu u kojem boravi.

Yvonne je osim velike medijske pažnje osvojila i Facebook gdje ima već 10.000 fanova.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nadamo se da čovjek nije doživio srčani

Ako nije na fejsu, nije se dogodilo: poseksali se u live streamu pa tagirao djevojčinog oca

Play ponuda

Više s weba