Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRESUDA U PETAK

Odgođena odluka o djevojčici koju želi Madonna

Madonna se pojavila na sudu u Lilongweu, a nakon sat vremena je izašla i nije htjela odgovarati na pitanja. Posvojenju se navodno protivi baka male Mercy.

M.K.S./ 30.3.2009. u 10:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LILONGWE - Pop kraljica Madonna tek će za nekoliko dana znati hoće li joj sud u Malawiju dopustiti da posvoji četverogodišnju djevojčicu. Pjevačica se u ponedjeljak ujutro pojavila na sudu te je u sudnici ostala oko sat vremena.

Nakon toga je izašla i nije htjela odgovarati na pitanja.

Jedan sudski službenik je pak izjavio da će presuda najvjerojatnije biti izrečena u petak. Još uvijek nije poznato je li i neki od rođaka malene Mercy James bio u sudnici. Posvojenju se, naime, protivi baka djevojčice koja sa sirotištem ima dogovor da joj se djevojčica vrati kad napuni šest godina.

Madonna je u nedjelju obišla i mjesto u blizini glavnog grada Malawija gdje financira izgradnju škole. Bila je u društvu 12-godišnje kćeri Lourdes, a nakon što je kratko popričala o planovima izgradnje napustila je buduće gradilište.

Pjevačica je prošle godine u toj južnoafričkoj zemlji posvojila i dječaka Davida Bandu te je i tom prilikom imala problema zbog otpora lokalne zajednice, ali i optužbi da to čini zbog vlastite promocije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
JOŠ UVIJEK JE PITAJU ZA NJEGA

Alex o Borisu: 'Kako bi mi slomio srce? Pa ja sam njega godinama odbijala, a ne obrnuto'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba